Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    10. Studeni 2016. 10:30

Dan!
    U nas noc noc bezveze, recesta budenja pa ni.neznam kad je jela, a kad sam joj dudu uvalila.
    Ima novu vrstu placa, bas neki tuzni, mozda tata fali.
    A i probava je muci pa se cilu noc napinje i zaplace u snu. Jadno moje malo.
    Ovi grcevi su me izludili tako da neznam bas kad cu drugu bebu.

Sanjarka vidit cu za kafu, sad sam u depri pa mi se nista ne da. Jel zima u Podstrani? Meni neki led usa u kosti pa sad upalila pec na pelete da grije kucu :)

Abies jos grceve imate??????? Aaaaaaaa

Dalje ne pamtim buduci sam citala pola sinoc, a pola jutros. :/

hele
    10. Studeni 2016. 10:49

Dobro jutro! 
    nama noc standard. 21:30 Do 3:30. i onda oko pola 7 gladan a nece jest. Mrljavi nesto. Jedva sam mz dala 120 i sad spava. Ruzan mi nekakav dan. Oblacno a ne pada. Jos sam zivcana. Dobila 2 put od poroda i bojim se da cu ostat bez krvi. Uzas.
    Pricali ste o zastiti. Meni se mirena ne svidja. Kolegica je ostala trudna preko mirene. Vanmatericna t. Ostala bez jajnika i jajovoda i jos dobije ugruske.koji su otisli u pluca. Mi 10 god nismo nista koristili a sad sam podvezala jajovode i nemam brige.
    Kad su vasi poceli igrace sa.visine? ovom sve dosadno. Nije jos zainteresiran ni za sto. 
    Ima.li netko iz med struke. Ako ima da mi objasni sto znaci aceton u urinu. Nasla sam je znak za dijabetes. Jos mi to treba :-(

10. Studeni 2016. 11:14

Evo nas, obavili napokon pretrage. Pikali prstić, malo zaplakala, brzo se smirila. Urin uspjela sam  od prve uzeti. Inače curicama je to teže nego dečkima, ja uvijek potrošim više vrećica i treba mi pola dana da uspijemo uloviti, ili se vrećica odlijepi ili se nekako popiski van vrećice. Danas smo imali sreće. Ugolina, sa šest mjeseci rutinski se vadi krv i urin, tako da uskoro ćeš upoznati tu vrećicu. 
    Bili u Lidlu, svega je bilo osim onih stramplica po koje sam dosla. Uzela sam onda bodije, nek se nađe. 

Po guzi. Jesam u nekim situacijama. Nije mi žao zbog toga. Nisam nikada udarila da bi ih baš zaboljelo, all su bi onda shvatili da je postalo opasno i trebaju prestati. Dečki mamu preko koljena  haha. Da, jučer me mali zove pita šta mislim da si kupi hudicu sa lišćem.??? Kakvim lišćem? Odmah sam skuzila da nije neko obično lišće. O marihuani se radilo. Ugl nije kupio hudicu. 
    Spirala. Imala sam nekada davno ali sam onda stalno imala neke upale pa sam je morala izvaditi. Za tabletice nisam čula, čini mi se zgodno.

Abies
    10. Studeni 2016. 11:42

Spirale tablete sve je to atak na organizam
    Ne Deeka to je iz doba grčeva priča. S neka 3mj su prestali. Ne sjećam se više. 
    Hele znam kao i ti. Podvezala jajnike. Kako sad to funkcionira, menga, ti, boli ne boli?

deeka
    10. Studeni 2016. 11:52

Vrecica za urin je zeznuta, ali mi uvatili iz prve. U roku 20min od hranjenja ce se popisat. A prije svega oprat genitalije u cistoj vodi.

CrazyPuppet
    10. Studeni 2016. 12:00

Sad ste me malo isprepadale za mirenu, mislim da ću ipak probat, uvijek netko nekako reagira na neku stvar, a većini bude ok. Ja se ne mogu kontrolirat dok ovuliram hahaha, tako da nešto treba poduzeti. podvezivat za sad neću jer mislim još djece imat. 
    Vrečica za urin, hmmm. Kod mene dečki pa nikako uhvatit... Mrzim kad to moramo. palo mi na pamet to ujutro doma, skinut ga, oprat, stavit u kadu i kad šušti voda nek piša u vrečicu.

Ellie00
    10. Studeni 2016. 12:05

Pozz zene.
    Mi imali gadnu noc. ne zbog Ene nego zbog mm. imao temp 39.5 pa ju skidali.
    Zvala Fran Mihaljevic (lezao je gore) rekli da nek idemo njegovom dr prvo. a radi naravno popodne. sad sam vec ozbiljno zabrinuta..
    Ena spava

10. Studeni 2016. 12:41

Ellie nadam se da će biti sve ok s tm. Takva temperatura ne može biti od iscrpljenosti,nešto se događa. I nema ni bolova ni osipa kakvog? Ja sam jednom imala danima visoku temperaturu i sve sam mislila da je gripa i da će proći dok nisam dobila gadan osip po nogama. Doktor me odmah poslao gore na zaraznu, ispalo je da sam imala meningitis. 
    Nadam se da ćete brzo otkriti što je uzroki da neće biti ništa ozbiljno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.