Sinoc sam lovru stavila u krevetic da odspava bar do prvog budjenja.. kad sam ga nakon toga uzela ruke su mu bile led ledeni, izgura je nogicama sve pokrivace. Moram kupit novu vrecu za spavanje, ovoj se patent pokvario 😱😱😱 imate koji prijedlog gdje da uzmem?
A tko će znati jel prestala zbog pjesme il su grčevi smirili. No upalilo je.
A ovo s urlanjem nekoliko puta sam ga poslala u kupaonu i kad se smiri vrati se. Nije lako biti mama.
Da zvizneš i bude ti žao.
Izlazak van. Ma sad mi paše u maramu i zujimo oko kuće. S kolicima unesem tonu smeća. Treba to stić sve počistit. Oko pola sata zujimo vani.
Moja zlica voli bit pokrivena..ako i nije navuce na neku foru dekicu na sebe..al ne da bi se pokrila nego da bi grizla dekicu..a dekica je zakon,ako se uspavljuje ili dok sisa,povlaci si ju kraj face i stavlja si na obraz ili trlja okice njom,mazi se.. ljubav moja 💕
jutro cure
Sanjarku za administratora !!!
crazy imam i ja tako scene s malim,neki dan se naljutio na mene i pocupo me za kosu,doslo mi je da ga zveknem,ali je mm reagovao i objasnio da je to ruzno.onda je dosao i reko oprosti mama
mi smo imali ok noc,jednom se probudila.jutros djeca suraduju sa mnom,slusaju lijepo.Jutros su se igrali da je sin koza a mala ga muze da ima mlijeko za jarica,ja i mm smo se valjali od smijeha
Jutro svima, sanjarka za admina!!! Svejedno ovde nema nikakvog admina cccc
ugolina, ti si jos uvijek skakljiva? Ja i brat smo ko mali znali se tako skakljat do izemoglosti ali sad vise nisam skakljiva 😧
Ejic bravo za strije ja ih nemam al zato linea negra se jos vise crni i ne izgleda da ce otic 😬
Mi nismo dobro spavali, imala je grceve i nije se smirila dok se nije pokakila i to se sva zakakala u polnoc , i onda nije htjela zaspat nego na meni tako da nije bas bilo bajno. Evo soava sad opet, u nosu joj se nekako cuje kao da ima sljam oa cu morat do pedijatrice jer me tjeraju mama i muz mada mislim da nije nista strasno
Kupila sam tog zeku ko vasa ovca ewan al ne djeluje pa ide Natrag , za sad najbolje pomaze usisavac
Ugolina ma lako ja njega smirim kad sam fleksibilna, al ovako kad negdje ili nešto moraš (i nemaš vremena za pi*darije), a ovaj upre onda je kaos.
Ejić zaboravila vam jučer čestitat monić 💙💚💛
Prebacit mamu preko koljena 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Curica nisam još čula za te tablete.
I mi idemo van po zimi
Ihahahhaha mara toga smo se ja i brat igrali presmjesno hahha vec ih vidim kako se igraju koze 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji