Opet ocisti😣poludit cu
Ugl.moja mala nista ne spava zadnjih par noci i dana,sinoc me od vrtoglavice sve zanosilo dok sam hodala,mislila da cu se onesvijestit.Al nocas bilo bolje,popila lupocet jutros i u nove pobjede.
Crazy i ja znam ih nekad po guzi,jednostavno izbace iz takta i poslije mi bude tako krivo,al sta ces,nije lako bit mama
Masho i moja imala 5 kg s 2mj,a sad ima vec 7.5.Svako dijete ima svoj tempo.Znam da si nekad luda i nervozna,zamisli mene s troje😂
Nekad imam osjecaj da se samo derem.Uzas
Ellie nisi mi poslala pp?
Ugolina jesam. ovaj put bas jesam. pokusavam se sredit..nekad mislim da mi uspjeva nekad ne. hvala na utjehi. svega mi se nakupilo.
Cure idete van po zimi? koliko budete? mi svaki dan. po sat, sat i pol.
Dobro jutro!
Hele, bas mi je zao za losi dan jucer. Sve ce se to posloziti! O kakvoj losoj mami ti pricas?? Da si losa mamanebi toliko brinula jel sve ok s bebom! Sve mi ucimo i prilagodavamo se bebama i ni jedna od nas nije losa mama!! 😘😘
Sanjarka, ja imam celulita na izvoz po nogama i guzi, cak i po listovima 😔 Meni je pomogla anticelulitna masaza+anticelulitno blato+motanje folijom. Bila na 5 tretmana i poslje mi se svi cudili kako sam smrsavila 😉
Ta masaza boli i bila sam puna plavih podljeva ali je to nestalo a nogice ostale tanje 😆
Abies, braco smirio seku 😍😍 Mozda mala osjetila tvoju u tm nervozu pa je zbog toga jos vise plakala i doso onda smireni braco koji joj pjeva i upalilo 😉😘
Crazy, zao mi je sto vam dan nije poceo po spagi 😕 Nadam se da ce ipak dobro proci 😉
Vidis, ja sam jucer primjetila da je i moj poceo iskusavati moje granice. Inace uvijek lijepo sam zaspi, ali je sad za vrijeme skoka parputa zaspao meni na rukama kad mu nisam dala ici spavati prije zbog ritma. I sad si frajer umislio da ce to uvijek tako i kad ga stavim u krevetic prvo place pa se smiri za 2min, pa za koju min opet plac na 2min, a nista ga ne boli niti mu treba sta. Ima zatvorene oci i place. Kad sam ga znala izvaditi iz krevetica bio mir. A reko neces ti mene. Sad ga ostavim da tih 10-15min cendra i onda je mir.
Mislim da djeci treba nekako postaviti gdje je granica. Nisam ni ja za batine ni dreku ali moje misljenje je da djete mora znati tko je roditelj i imati respekta pred roditeljima. A da onda nekad i mi dodemo do svoje granice, mislim da je to razumljivo.
E da,ja bila kod ginicke,pitala za kontracrpciju i kaze da kod carskog uvijek malo u strahu stavljat spiralu,da se ne bi slucajno po rezu zakacilo.Dala mi recept za neke ko tabletice sto se stavljaju u rodnicu neposredno prije odnosa i kao to se rastopi i sluzi ko zastita.12 kom dode 100 kn i to je sad kao sve popularnije.Jel netko cuo za to?Moram prvo malo istrazit sto je to tocno..
Sortiraj odgovore
Najstariji