Sanjarka noću nikud izgleda, Jakov se neda, opalio me sad tako po faci da ne znam za sebe. Nije nam danas dan. inače nisam ni za vikanje, a kamo li lupit po guzi, al ne znam što je ovo danas... I sad će opet bit cirkus kad ogladni a nemam mu što dat...😖
Masho još malo i bit će druga beba s prolazom grčeva. Scena kod mene - ona urla i ne prestaje. Ja pukla. Mm urla da je on umoran i nek ju više smirim i maknem ju od njega. Jbt kako? Odem u spavaću. Sin zamnom. Mama ja ću ti pomoći s bebom. Je moš mislit. On počne pjevat a ona blaženi smiješak i ušuti. Mater ne zna a četverogodišnjak zna s bebom 😫
Crazy sad bi ti psiholozi i modrni kreteni nabrajali zbog po guzi. I moj dobije kad me izludi. Onda veli ljubi tu 😀
Ma da, baca se divlja... Ja sve njemu lijepo fino, ali ma kakvi, automatski se baci na pod u urlanje, ponudiš mito (čokoladu) što obično pali ali ovaj put nikako. Pokušavam mu obući patike istuko me nogama... Odnjela sam ga u krevet i zatvorila vrata, sad se već igra ko da niš nije bilo... Znam ga u dušu, njemu ako dan ne počne točno po špagi, ostatak dana će radit probleme. A dan nije počeo po špagi jer sam ga išla premotat odmah jer je bio popišan, a ne nakon doručka ko inače ... a snažan je i žilav,ako on nešto neće, nemoš ga svladat
Abies tvoj mali je stvarno divan 💙
A tm i mm su tu negdje po ponašanju 😂😂😂
A bemti ja stvarno ne znam, nisam za batine, bolilo mene sad više nego njega i nije nikakvog učinka imalo, i dalje je urlao ko lud. Al baš sam bila očajna, nisam znala što... Mene nisu tukli, iako me stari jednom pretukao kad sam bila tinejdžerka, to je bilo brutalno al HB nije se ponovilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji