Dobro jutro mame!
Kava, mmm, nema ujutro ništa bolje!
Danas konačno idemo vaditi krv i urin, još to nismo obavili. Baš sam nemajka. Vrećicu sam naljepila Nikolini, sad čekam da se popiski.
Masha, nisi loša majka i žena, fa jesi, ne bi si takva pitanja postavljala. Kad beba puno plače, naravno da te to iscrpi i frustrira. Proći će. I bit će bolje. Drži se. Hug 😘
Ugolin može kava.
Crazy nasmijala si me sa spiralom.
Nikolina reagira na ime. Bravo.
Moja će reagirat na beba, hm, još mi nije ušlo ime u krvotok...
Ejic super za strije. Podsjetiš me tako meni u prvoj t. Sad ih imam nešto.
Ilani u rusiji sam bila preklani. Moskva i st petrrsburg. Bajkovito. No kažu već predgrađa je drugi svijet.
To u firmi imamo jednu "organizaciju" pa se svake godine putuje nekamo.
Sanjarka go girl 😀
Jutrooo, evo konačno i ja stigla na jutarnju kavu. Jakov poludio jutros kad sam ga prematala, bio ke sav zapišan i izmlatio me nogama nenormalno, nažalost sam ga po guzi, nisam znala što, ne mogu ga ostaviti golog i mokrog i prehlađenog da se baca u sobi dok se ne smiri. 😖😖😖
Znate ono mršavljenje na koje sam kao krenula... E pa kombinacija kiše i čokolade u kući udebljala me za dvi kile, bravo ja 😤🔫
Morala bih do lidla, nemam ništa u kući. Možda uhvatit kombimezon za malca.
Tko je pitao za spiralu, mirenu mislim, al kaže dr. nakon što se uspostavi ciklus prvo. Oko 1000kn košta 😵
Abies super za putovanja. Ja nisam nigdi bila 🙁
Inace dobro jutro mame 😘 vani hladno i tmurno. Malisa bi mogao uskoro na spavanje jer je budan od 6 ipo.
Noc prosla ok jedno budenje u 1.30h.
Miska s 3 godine jede nocu? Bananu? 😱 dala bi mu ja bananu u guzicu 😂
Ilani bravo za Nikolinu 👌 moj jos ne reagira na ime, glas zvuk da ali ime ne. I da ima ozbiljnijih beba i manje ozbiljnih. Moj spada u ovu drugu kategoriju njemu sve ravno i samo se ceri haha
Sretno s nalazima 😊
L&L&R dobro je znaci da muz dobro podnosi plač haha moj bi zvao u roku keks 😂
Bravo za shoping 👌 koji broj Lana nosi? Koliko ima kg ona sad? Moja je stalno na vagi vec je opterecena s tim 😱
Sta se kontracepcije tice ja nebi nista stavljala u sebe.
Ejic bokserice na plazu 😂😂.
Ja nisam dobila strije ovaj put al mi one od prošle trudnoce sad nekako izrazenije. E jbg
I nekako mi pari da krece celulit po nogama 😱 sto s tim?
Mashoooo kako da te opustimo? Bebe su tu da placu. Opusti se.
Moj 10 dana prije nego je napunio 2mj imao 4.5kg. Dobio ti je 900g u mjesec i vise nego solidno.
Crazy nemoj u lidla izluftat ces novcanik 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Masha drži se. Nije lako kad plaču, a nemoš ništa. Glavu gore, nisi loša majka, dapače. Svi se ponekad osjećamo obeshrbreni. Evo i ja jutros opalila malog iz čistog očaja... 😭😭😭
Nije ti bebo mali (ne sjeam se s kolko se rodio) al to je sve u nekoj normali, čini mi se
Prvi jutarnji spavanac..ocekujem da je za pol sata budna.. kaj cete danas radit? mi moramo kod svekrive na rucak tak da danas nemam bas kaj radit osim igrat se s bebom..i to me bas veseli 😂😂 i stavit maskaru sad dok spava 😂😂
Abies rusija! 😎😎👌
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ilabi,uvijek sam se pitala kak bebi curici stavit tu vrecicu za urin..nadam se da necu tak skoro to saznat
Sortiraj odgovore
Najstariji