Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Studeni 2016. 07:43

Dobro jutro mame! 
    Kava, mmm, nema ujutro ništa bolje! 
    Danas konačno idemo vaditi krv i urin, još to nismo obavili. Baš sam nemajka. Vrećicu sam naljepila Nikolini, sad čekam da se popiski.

10. Studeni 2016. 07:47

Masha, nisi loša majka i žena, fa jesi, ne bi si takva pitanja postavljala. Kad beba puno plače, naravno da te to iscrpi i frustrira. Proći će. I bit će bolje. Drži se. Hug 😘

Abies
    10. Studeni 2016. 08:02

Ugolin može kava.
    Crazy nasmijala si me sa spiralom. 
    Nikolina reagira na ime. Bravo. 
    Moja će reagirat na beba, hm, još mi nije ušlo ime u krvotok...
    Ejic super za strije. Podsjetiš me tako meni u prvoj t. Sad ih imam nešto. 
    Ilani u rusiji sam bila preklani. Moskva i st petrrsburg. Bajkovito. No kažu već predgrađa je drugi svijet. 
    To u firmi imamo jednu "organizaciju" pa se svake godine putuje nekamo.
    Sanjarka go girl 😀

CrazyPuppet
    10. Studeni 2016. 08:15

Jutrooo, evo konačno i ja stigla na jutarnju kavu. Jakov poludio jutros kad sam ga prematala, bio ke sav zapišan i izmlatio me nogama nenormalno, nažalost sam ga po guzi, nisam znala što, ne mogu ga ostaviti golog i mokrog i prehlađenog da se baca u sobi dok se ne smiri. 😖😖😖
    Znate ono mršavljenje na koje sam kao krenula... E pa kombinacija kiše i čokolade u kući udebljala me za dvi kile, bravo ja 😤🔫
    Morala bih do lidla, nemam ništa u kući. Možda uhvatit kombimezon za malca.
    Tko je pitao za spiralu, mirenu mislim, al kaže dr. nakon što se uspostavi ciklus prvo. Oko 1000kn košta 😵
    Abies super za putovanja. Ja nisam nigdi bila 🙁

Sanjarka88
    10. Studeni 2016. 08:38

Inace dobro jutro mame 😘 vani hladno i tmurno. Malisa bi mogao uskoro na spavanje jer je budan od 6 ipo.
    Noc prosla ok jedno budenje u 1.30h.

Miska s 3 godine jede nocu? Bananu? 😱 dala bi mu ja bananu u guzicu 😂

Ilani bravo za Nikolinu 👌 moj jos ne reagira na ime, glas zvuk da ali ime ne. I da ima ozbiljnijih beba i manje ozbiljnih. Moj spada u ovu drugu kategoriju njemu sve ravno i samo se ceri haha
    Sretno s nalazima 😊

L&L&R dobro je znaci da muz dobro podnosi plač haha moj bi zvao u roku keks 😂
    Bravo za shoping 👌 koji broj Lana nosi? Koliko ima kg ona sad? Moja je stalno na vagi vec je opterecena s tim 😱
    Sta se kontracepcije tice ja nebi nista stavljala u sebe. 

Ejic bokserice na plazu 😂😂.
    Ja nisam dobila strije ovaj put al mi one od prošle trudnoce sad nekako izrazenije. E jbg
    I nekako mi pari da krece celulit po nogama 😱 sto s tim? 

Mashoooo kako da te opustimo? Bebe su tu da placu. Opusti se.
    Moj 10 dana prije nego je napunio 2mj imao 4.5kg. Dobio ti je 900g u mjesec i vise nego solidno.

Crazy nemoj u lidla izluftat ces novcanik 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    10. Studeni 2016. 08:38

Masha drži se. Nije lako kad plaču, a nemoš ništa. Glavu gore, nisi loša majka, dapače. Svi se ponekad osjećamo obeshrbreni. Evo i ja jutros opalila malog iz čistog očaja...  😭😭😭
    Nije ti bebo mali (ne sjeam se s kolko se rodio) al to je sve u nekoj normali, čini mi se

Ugolina
    10. Studeni 2016. 08:39

Prvi jutarnji spavanac..ocekujem da je za pol sata budna.. kaj cete danas radit? mi moramo kod svekrive na rucak tak da danas nemam bas kaj radit osim igrat se s bebom..i to me bas veseli 😂😂 i stavit maskaru sad dok spava 😂😂

Sanjarka88
    10. Studeni 2016. 08:39

Abies rusija! 😎😎👌

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    10. Studeni 2016. 08:40

Ilabi,uvijek sam se pitala kak bebi curici stavit tu vrecicu za urin..nadam se da necu tak skoro to saznat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.