Nije ni meni poslala zahtjev ta luda, a i na proljetnicama.je rekla to ime i prezime.
Masho brisi!! A ovde sigurno prati, al ko je j***. A ako dode, stil maloumne osobe cemo lako pripoznat.
Jbt zenska stvarno ima viska vrimena kad uspije svagdi pisat i svaki cas otvarat profile.
Sanjarka ja bi kavu, ali neznam kad cu put Splita. :)
kod mene curke ludnica u kuci 😁😁
krenula sam cistit kucu,sin poceo povracati,dok sam njega okupala,ocistila sve sirena se ukakila do pola leda 😲 pa dok sam nju oprala sredila mm dosao na marendu. Sad sam sjela da kavu popijem kasnije cu krenuti da cistim
Dan zene.
Evo mi obavili ujutro pedijatricu. Super sve. Odusevljena doktorica s njom. Kaze da je sve radi kao 6mjesecna beba (ona je gestacijski -1). Imamo 68 cm i 7100. Dobili pikicu, malo plakali sad je ok. Pavamo. Valjda nece biti nuspojava.
Mm jos doma. Ne znam cudno mi je to. od petka ima temp. Malo mu je ok pa onda opet 38. Drugih simptoma nema. Krvna slika i mokraca ok. Ide sad internisti (prije si je vec narucio sistematski privatno) pa ce vidjet sto ce mu on reci... Mozda je samo premoren. Ne znam
Ja danas radim jecmenu kasu s sampinjonima i snicle.
Masha ako hoces dam ti na pp mail od frenda pa ti vidi s njim. Stan je odrzavan i u dobrom stanju tako da ne treba adaptacije.
Jambica posaljem i tebi ako Masha nece pa vidi s njim..
Sto se tice Ad i bolnice. Ja znam za Petrovu buduci da sam tamo 2 mj obitavala. Zato jer su rodiliste prijatelj djece kao nebi smjeli davati Ad. Sluzbeno. Al naravno da daju. I meni je ok tamo sto vecina sestra predlaze da uzme bebu prvu noc nekad i drugu. Dosla jedna sestra jednoj od cimerica i kaze- jel tako mama da ste umorni, ova se kao necka (dobro je bila) a ova dalje- sigurno vas je umorio porod a i necete spavat sljedecih par mjeseci, uzet cemo mi bebu preko noci.
Mi imamo 2 izlaska uskoro. 24. idemo na predstavu Kauoboji a 3.12. imamo vjencanje. Udaje se moja jako dobra frendica, od kume kcer i ex cima (3u 1). Za Kauboje cemo imat tetu cuvalicu (Ena ionako spava od 7) a za vjencanje ne znam. I ta frendica ima bebu mj dana stariju od Ene, imat ce sobu u sali gore za nju, sad ne znam dal da Ena bude tamo ili da ju ostavim kod ujne poslije crkve. Vidjet cu jos...
Ena jucer zaspala u pola 7 i probudila se u pola 6. Jos malo moramo produziti vrijeme odlaska na spavanje i bit cemo kao prije promjene sata.
Illani kod tebe je s kuhanjem bome veselo. I s pranjem vesa. I svime zapravo . al barem nikad nije dosadno.
Ostalo sam zaboravila sto ste pisali... Lijep dan zelim, sunceko vani.
Ps. gledam Prijatelje kad Joey uci francuski
Hele 9kg skoro? Masala! Prava momcina 😄
On je opaka konkurencija Kristianu hehe
Miska mali termit haha 😂😂😂
Koliko muza nece bit?
Deeka nisi nikako s curkom vozila dalje od Trogira?
Ellie bravo za Enu borac nas ❤ iste mjere imamo 👌
Mare sto je sinu? Viroza? 😔
L&L&R e bas smo zapeli s tom kavom. Ja sam od sljedeceg tjedna tocnije od utorka nadalje free i mobilna... pa se javite.
Tj mi cemo tebi javit kad nemas fejs 😄
Ili mi splicanke pošaljete broj moba pa nas na whatsappu ili viberu stavim u grupu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nekako predvidjam da se tu bas nece vise pisat i slike stavljat nakon ove ludare
Ellie bravo za veliku Enu! To mi je super u rodilistu sto uzmu bebe ako su mame umorne! Kod mene je bio slucaj da je moja spavala i nikakvih problema s njom ali od cimerica su se bebe derale non stop i to ne jedna po jedna nego u duetu, cijelu noc! Popizdila sam! Al bar su im nosili dude i ad, samo bas nije pomagalo! Ja ne znam sto bih da se je i moja tako posto se dva dana nisam mogla pomaknut!
Sanjarka a sad ide do pocetka 12 mje, pa je svj. kup u Slo tako da se vraca pa onda Ceska pa oko Bozica malo doma i onda je poslje nove god. do kraja 3 mje stalno negdje, od njem, ita, fin, rus do koreje, zna doc izmedu doma ali to je na jedan dan oprat robu i dalje!
sanjarka ne znam od cega,vjerojatno od tog sto je jos prehladen,jos mu nosic curi
Sanjarka uglavnom idemo.ja i mm dalje. A sama sam bila jednom do emmezette :)
Bellaru a tako nekako. Glupo mi je blokirat neke cure koje su prije bile aktivne tu, a možda imaju jadnicu pod nekim profilom. Jel se mogu odblokirat.
Crazy jel ti se javio admin?
Miška joj baš koma da ima tm tako. Mora. Vrijedi. Navijamo još više za njega!
Kako ti planiraš, dulje periode do svojih otić? Koliko uopće imaš vožnje?
Eni 😘
Deeka strong woman!
Mare 🍷 popij, veselo ti je. Nek brzo klinci budu bolje.
Dan žene!
Evo, skuhala neku čorbu, kelja poriluka kobasica krumpira ječma, ma svega ima unutra. Još poslije napravim štrudle od višanja.
Ad u bolnici, sjećam se došla televizija u Petrovu snimati rodilište - prijatelja djece, sestre na postintenzivnoj morale sve sakriti i ad i dude. A mislim smiješno, pa sta bi jela ta nedonoščad u inkubatorima da nije ad??? Ja sam dobila mlijeko tek peti dan nakon poroda i to kaplicu samo. Znale sestre dati bebama i gazu natopljenu u glukozu ako da izdrže do sljedećeg hranjenja.
Ellie, super za Enu, sve je nadoknadila. Nadam se da će tm brzo ozdraviti. Bravo za izlaske, to je odlično kada imaš pouzdanu čuvalicu. I mi bi išli u petak na koncert, ali nemam s kime ostaviti Nikolinu,kad bi još barem dobro čvrsto spavala navečer mogla bih je ostaviti s dečkima, ali ona se budi stalno, tako da naši će izlaske pričekati.
Miska, sigurno ti teško pada što ste toliko razdvojeni, ali valjda si se i navikla. Hoćete li ići na neka mjesta skupa ili ti radije pratiš muža na tv?
Sortiraj odgovore
Najstariji