Sta ja znam ako moze vidjet slike od svih nas i djece nije ti ugodno...pogotovo kad se tu pise i gdje zivis i to...
Cure
Njoke i valjusci..koja je razlika??
Abies provjerila sam u pravu si 😔
Ili izbrisat sve slike ili blokirati sve koje nisu aktivne na temi.
Lakse mi izbrisat slike
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Poslalo se samo 😮😮
Htjedoh reci
Abies ako mi puhne sjednem u auto i za sat i pol sam u ri, nije tako strasno! Do njegovih za dva i pol sata! Ali ono doma je doma, odvikla sam od duzeg boravka kod svojih 😂😂😂
Ilani, Sanjarka nebi rekla da sam se navikla, samo se pomiris s tim? Sad ce bit u jednu ruku lakse jer nisam sama a opet u drugu teze jer bi htjela da je sto vise doma s njom, njemu znam da ce bit teze jer sad ne ostavlja samo mene! Ali nece ni to dozivotno, ja predvidam jos 2 olimpijade 😂😂
A bas ga ne pratim na putu jer mi je dosadno! To je tamo vojnicki rezim! 😂😂😂
lani sam recimo isla u austriju kad su isle jos dvije zene od kolega pa je tako super jer se mi zabavimo medusobno a oni rade svoje, navecer se svi malo podruzimo i tako! Samo to je tesko isplanirat za sve tri jer sad imamo sve djecu l, jedna cak troje pa je gust raspored 😜
A iskreno na tv se bolje prati, ovo u zivo nis ne vidis i smrznes ko pizda!
Deeka nadamo se dobrum nalazima!!
Ellie i T spavala od cjepiva
Sanjarka 1 papuca? 😂😂😂😂
Kod mene dinstane mahune i pire.
Ova si produzila budnost na 3 sata i navecer do 8,jbg tak je kak je. Ne mozes karakter slomit. Al dere se ko magarac kad treba spavat i ujutro se opet natezale 40 min i opet zaspala sama. Kako ne kuzi da necu odustat?!😅😎
url=https://lilypie.com]
Miska pa bar mozes uz muza proputovat i ic svuda...o sad imas bebicu pa mozete bauljat okolo dok muz trenira il sta vec.
Sunshine mahune i pire samo? Bez mesa ?
Kod mene svinjske snicle u umaku sa valjuscima i juhica😁 nek sam i ja skuhala nesto😁
Kupila u mulleru 4 kinderjaja zapakirana i kao dobijes u dva jaja frozen figuricu. Morala tri jaja pojest da dodjem do frozen figurice i sad mi je zlo😣
Miška super opis.
Ručak ja sam skroz preokrenula prvu ideju. Juha + komad mesa uz krumpir u rolu. I bejbi njezino.
Bellaru hahahah kao da slusam svekrvu. Bez mesa da,nisam ljubitelj mesa. A i mama nije radila puno sa mesom pa sam navikla. Puno toga radim bez mesa. Na faksu ga cak nisam ni jela. U ove 3 godine kaj sam kod svekrica pojela mesa za 10 godina 🤐
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji