Pas mater imam i ja neku Tinu Jelavic
sanjarka ja sam izgubila dvije trudnoce,jbg tesko je ali sta cu sad ni prva ni zadnja
I ja sam pomislila baš to ako se javno budemo dogovarale da će nas dotična cura doć pa nas promatrati ,uhh strašno...Ja nemam fejs,mene ćete u pp obavijesti..
Kad će ta kava splićanke?😄
Meni se cini da je doticna Tina imala neke vece tragedije i da hoce s nekim pricati i biti u kontaktu a ovde smo najaktivnije pa je zato dosla s tom pricom .... Samo bas se zeznula s tim racunanjem i datumima
Od sinoc 10 str 🐔🐔🐔
Mi spavali dobro, neko grintanje oko 1 i pol uvalila dudu (mm kaze daj joj cepic) i nastavila do 5, pa boca pa do 9! Ja se jedino budila jedno 3 puta mjerit temp ali nista hb! Meni prerane te vase kave u 7 😂😂😂😂 ja sad pijem bijelu i jedem topli senkac od gorgonzole...boze zaboravila sam kako je to finooo! Ljupsi bleji kao da ce pojest i mene i taj sendvic skupa s tanjurom, mislim da ce ta bit takav terminator za hranu da je to cudo!
Sad se moram spremit za u ducan a neda mi se. Pa me onda ceka peglanje! Polako pocinjemo s pakiranjem...mm u pon ide za skandinaviju 😔😔😔
Kuhanje danas-musaka, ostalo mi mljevenog od jucer!
U pm i prijava adminu. Oprosti tpol.
Ilani mogu te zamislit u trgovini.
Marcelu sretan minić
Ugolina e muz isa, pa me pere depra.
Sanjarka ko ce vise popratit i forum i face. Usla sad ovse citat sta pisete, a vec ispisali masu. Dobro da si napomenila da nisi sarme spremila, jesi procitala ono sta je miska ili marigmar napisala u vezi kolege, zene i sarme hehe :)
E da, ta zenska je luda, svasta!
U nas jos nema skoka, amislim da se ne moze pokvarit vise nego sta je uff.
Baby nastojim citat ali mi na faceu brze ide. Jos na mob pa ko ce sve popamtit.
Ilani i hele
Sortiraj odgovore
Najstariji