Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    09. Studeni 2016. 09:04

Al ne kuzim ni ove sta bjeze s foruma zbog nje

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    09. Studeni 2016. 09:17

Bacila pogled na ljetnice. Ma ona je. Nije ugodno. Fulala je odnos termina i zm. I ovo nije se čulo srce pa je već 10tt.koji će te ginić pustit tako dugo. I jbt koliko ona foruma prati kad zna toliko o curama koje se jave na temu. Obuzme me strah.

Sanjarka88
    09. Studeni 2016. 09:22

Abies nema razloga za strah sta nam moze kad je se skuzi triba je ignorirat kao da je nema pa ce odustat

hele
    09. Studeni 2016. 09:24

Jutro jutro! 
    nije valjda donald izabran?! haos. Glupavi ameri.
    Deeka proc ce tih 12 dana. Moj m je jedno vrijeme svaki mj isao na tj dana. On ode a mona od soka dobije temp i proljev. I danas je tako za tatu. 
    Mare frozen i kod tebe? mene u 8 doceka cajanka. Imamo frozen posudje. 
    Ja evp sve pipam marka da nema temp. Tako se bojim te temp jos od bolnice. Prva 4 dana bio u inkubatiru i moramo ga dobro pazit. A nesto mi kmezav jutros. 
    Ilani u zg kazes sunce? vi mozete van. Kod nas pada i dalje. U kuci toplo a vani idila. Al nema vise prave zime kao prije. Ovako malo zamrlha i to je to. 
    Imali goste sinoc i marko bio dobar. Sokirana sam. Inace kmeza a cim neko ima ko bubica. 
    A ta tina mene nije dodala. Valjda nisam zaniljiva :-) a ako je otvorila temu lhetne bebe onda je skroz otisla.
    Ugodan dan zelim

uykmyjh
    09. Studeni 2016. 09:24

😱😱😱😱 ta ne odustaje? Wtf

Sanjarka88
    09. Studeni 2016. 09:27

Hele zasto je Marko bio u inkubatoru?

bellaru
    09. Studeni 2016. 09:27

Jebo mene pas ako nema vise profila kao ta bonita i ova sa labudom sta je nama tu sad pisala pa se dopisuje sama sa sobom. 
    Lako nama sta se sad tu vise manje znamo al te sta su pobjegle ma kuzim ih...zamisli dodje novo lice ne znas jel iskrena osoba il jede govna il koji k...pa joj pocnes vjerovat pa ju prihvatis za prijatelja pa ti vidi tvoje slike i tvoje djete. 
    I da klokanica je u kurcu na kvadrat. Dopustit da se tako neke cure terorizira od strane neke ludare koja je za gadne ljekove i zatvoren odjel u vrapcu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.