Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    09. Studeni 2016. 17:09

I ja mislim da su njoki i valjušci isto. Još znam za naziv nizbedra za njih.

ejic
    09. Studeni 2016. 17:14

Bellaru, nije ti to losa ideja! Ja rade idem u setnju ali je zadnjih dana bilo vrijeme katastrofa, a ako mi Marcel spava od 11 do 15:30 onda mi vec i malo kasno za setnju 😕

bellaru
    09. Studeni 2016. 17:39

bellaru
    09. Studeni 2016. 17:42

A dobro bolje ici van ma zrak!

bellaru
    09. Studeni 2016. 17:47

Kad se pocnu bebaci glasat kad se smiju?

TPol
    09. Studeni 2016. 17:53

Ejic bas cemo probat veceras ili sutra kupanje potrbuske 👍🏻 a kad se i a zivotinje bas treba svaki dan skoro usisavatm meni s mackom tako, i jos pobaca van kamenje od wca . 

Abies crazy i jel se javio admin klokanice nekako mislim da da i nema 😬

Mi moramo kupit novi krevet bebi ovaj je stvarno premal, ona rasiri rukice i zauzme pola naseg kreveta a u svom se nemoze ni rastegnut jer je 60cm sirok a vidim normalno su 66 nekako mi to premalo? Imal ko iz ikee krevet?

Ellie00
    09. Studeni 2016. 18:03

Bellaru mislim da je stvar u izhledu. ono ko 10 vrsti talijanskih za tjesteninu.

Mm dosao od dr. Nije naj. Anemican je ful, jetrene probe mu nisu ok I hormoni stitnjace na granici. idem mu po tablete navodno su ok Kendural C za zeljezo a jetru mora na zarazu.. prebolio je mononukleozu pa kaze da mozda to.. ugl doma je...  a soc.dr mu rekao sve ok

Ena zaspala,.opet cu imat rano budnje

bellaru
    09. Studeni 2016. 18:16

Ellie a moguce da je to sve od pada imuniteta ako se preforsirao.

Moja mama bi rekla: ne vjerujem ja njima ( doktorima) nista.

Isla zbog jedne stvari kod 3 doktora i svaki rekao drugacije

Masha
    09. Studeni 2016. 18:21

Cure pa mog peru zubi. toliko slini i gura sake u usta ( nije gladan) ds je to strasno. sad mi he cuclao bradu i imam crveni podljev.

Ellie dobro da sad zna na cemu je.

Malac i ja damas vani sat i pol bili. obukla ga ko eskima i u setnju.

Ugolina
    09. Studeni 2016. 18:23

Ejic 3 u 1 trening- lom 😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.