Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    09. Studeni 2016. 09:30

Pa bas to, ja bi ju ignorirala i nastavila se dop

uykmyjh
    09. Studeni 2016. 09:30

Sad sam otisla bacit oko, bonita je samo rekla da nema srca, u smislu da se jos ne cuje jer je tek 6 tjedan, rano je to. Sad svi paranoicni, jadne nove zene koje dodju 

bellaru
    09. Studeni 2016. 09:32

Ugolina da ti ju ignoriras i otvori novi profil i krene ponovo a mozda ju taj put ne skuzis.

Frozen maramice😂😂😂😂😂

Masha
    09. Studeni 2016. 09:34

Jutric cure. ja sam imala request i od bonite. tak da kontam da je to ta budala.
    U nas nervoza. noc tak tak. bljuca, boli ga trbuh, kenja pjenasto pa sam ja iskusnjara zakljucila - naguti se zraka. ili mu muka od Trumpa. moze i to bit.

Ja ne mogu pohvatatvsta koja pise i odgovarat pojedinacno.

Izvadila sam meso i molim Boga da uspihem napravit rucak.

Jedva cekam Interliber 2020.da odem malo. obozavam to.

mare1989
    09. Studeni 2016. 09:39

Sretan minic Marcelu!

Ugolina
    09. Studeni 2016. 09:41

N zg ajmo sutra na kavu??? al dogovori na privatno!!!!

TPol
    09. Studeni 2016. 09:42

Jutro cure! 

Strasno taj trump i ova tina na forumu 😱😱😱😱

Mare i ilani hvala ❤️❤️❤️

Moja curka se probudila u pola 8 a meni dusa spava pa ju je mm uzeo presvukao malo se zabavio s nom prije posla, miram ga malo i pohvalit ne se samo zalit hahha 
    Odustajemo od puta bas mi je nekako tesko s njom negdje ....place u autu pa ce plakat po noci od promjene tako da cekamo da ojacamo 

Sunshine, tvoj bebac nemiran? 

Sretan minic Marcelu💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.