Ena se budila, papala I sad me cupa. sve je ok..
Mm je kod interniste, poslao ga na neke pretrage dodatne (naravno privatnik je) malo se sad I brinem.. muka mi od doktora.. bude valjda ok
Ja izbrisala slike sve cim je netko od vas reko da ima sumnjive prijatelje 😂😂😂😂 a za rucak se danas slepam kod svojih 💪😂
Miska,dobra si, hehe,nis ne vidis i smrznes ko pizda 😂😂😂
Bellaru a nije to bas tako, to su sve manja planinska mjesta i nemas sto radit ni gledat cijeli tjedan, pogotovo ne setat cijeli dan na temp -15 😂😂😂
Sunshine pa skljokala bi se da nesto mesno ne pojedem cijeli dan😁
Ellie ma budi bez brige. Kad im dodjes da ti je nesto moraju te poslat na neke pretrage
Ugolina a jesi izbrisala. Kazem ti pokvarila nam je zabavu
Miska ahaaaa valjda sam ja jedina ostala koja ne zna kojim sportom ti se muz bavi😁😁
Cure za tjemenicu kad nauljim glavu i stavim kapu dali isceljam to prije pranja ili nakon?
Nitko ne zna razliku njoki valjusci?😞
Evo, spava 😊
TPol, ja Marcela tempiram kad planiram nekud ici. Idemo obicno prije nego mora spavati pa onda spava nekih sat vremens u autu. Tako sam i danas prijepodne. Ustali smo u 8, nije htio spavati u 9 kako obicno to radi pa sam ga pustila budnog do 10. Onda je vec bio toliko umoran da mi je na rukama zaspao, ubacila sam ga u sjedalicu, ukrcali se u auto i u trgovinu. Probudio se kad sam parkirala kod kuce u garazi 😍😍
Jeste probali vec kupanje potrbuske? Jel nesto bolje?
Nama kadica vec premala. Mislim da cemo uskoro mm ili ja morati s njim u veliku kadu 😊😍
Jos sam ti nesto htjela odg ali se vise ne sjecam sta 😕
Ellie, moj zna spavati i 4h u komadu pa mu nije nista 😉
Nadam se da nije nista strasno s tm 😕😘
Sanjarka, da bas mi se cini neki napredan. Nadam se da to ne znaci nista lose 😕
Isto tako je i kod nas s neredom samo kod mene mm. Prijepodne stavim sve na svoje mjesto, navecer opet sve svugdje 😠😠 Kud hoda tud ostavi sto drzi u ruci. Nekad si mislim jel sam ja toliki frik na ciscenje i pospremanje pa samo ja vidim nered ili je njima to urodeno da ignoriraju sav nered. Jucer mi je recimo obecao usisati, naravno da nije. Danas vise nisam mogla gledati te dlake od psica i gdje god bi stala, ispod papuce onaj iritantni zvuk kad se lomi mrvica od kruha 😨😨😨 Zato sam ubacila Marcela u ergo i krenula s njim usisavati, a on zaspao 😮😮😁😁 Reko bi mm, imala si besplatni trening (oznojila sam se ko da sam maraton pretrcala), pocistila i uspavala djete, sta hoces bolje, 3u1 😁😁
Kod nas danas govedi gulas. Nadam se da ce i za sutra ostati pa da sam sutra slobodna od kuhanja 😈😈
Evo, za to vrijeme sto ja napisem post, mi se i djete probudi 😀 Sad glaaaadan ko da cijeli dan nije nista za jesti dobio 😁😁
Jel planira tko sutra u Lidl??? biti ce opet predivnih stvarcicaaa,nama nista ne treba,ali mozda cu ipak prosetati
Hele ima za kupit njoke i valjuske i cak su mi valjusci finiji al ne kuzim koja jw razlika. Ja mislila to je isto😁
Danas operacija tjemenica!
Ejic kakav fitnes dobar! I ja sam razmisljala da idem na traku za trcanje ( da hodam) sa njim u toj nosiljci
Sortiraj odgovore
Najstariji