Baby ne sekiram se ja sta je on malo pojeo haha ima ga hb nego sta nam se cili raspored pokvari. Sad ce zavijat opet sat vremena pa cu kasicu morat prenacivat za treci obrok...
A jos mi je vise sta ne skuzi da mu nocni obrok ne treba jer da njega izbaci lipo bi pojeo ujutro i svi sretni haha 😂😂😂😂
E da taj 3mj! Mi jos nismo popravili noc od te promjene a dnevno spavanje vise manje 3 kratka i to je to kad je dobre volje ne smeta mi no kad je cendrav aaaa
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ajme gresaka ko da sam ja pod rumom a ne Lovre 😩😩
Bellaru blokiraj je, ko zna tko je to..
Sanjarka jel da da je aquamaris baby dobar 👍👍 hvala ellie za preporuku
i moj isto ne razumi da mu nocni obroci ne trebaju, moze lipo odspavat u komadu i ujutro smo svi dobre volje 😂😂 i sise ce se napunit do ujutro i moc ce jest po ure..al a-a nece me slusa nista
Ilani ja ću ili kelj poriluk slično nešto ili na kocke meso i hrpu povrća. Nemam ideje a ovo svi vole
Baš mi sad prošla misao kad ti kuhaš, nakuhaš se. Ili palačinke. Ajme treba za vas 6 toga napravit (Nikolinu još ne računam). A i sa 6eročlanom obitelji sam naučila da čokolada ima 6 redova! Donjeli djeci čokolade a oni lome red mami red tati...svatko ima red 😀
Da hvala Ellie 😚
Upravo to baby nece da sluša! A svima bi nam bilo bolje 😆
Evo zblokirala sam sam oba profila. Ne mogu iz izbrisat.
Trump predsjednik. Boze svasta...a ova njegova slovenka..kakva zeludac ta ima...nebi ga produznim kablom dirala
I izgleda da je ljetne bebe 2017 otvorila upravo Tina 😩😩
Sortiraj odgovore
Najstariji