Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Studeni 2016. 07:59

Sunshine, Nikolina isto neće bocu, ali pije vodu iz čaše ko velika cura, možda bi i Tena htjela tako 

deeka
    09. Studeni 2016. 07:59

Jutro.
    Nema me jucer jer sam pola dana isplakala. :(

U nas spavanje 21-1-4:30-7. I to sam je morala probudit da je properem i uhvatim urin za ponovnu kontrolu.
    Sad opet spava, rasirile se nas dvi na bracni krevet :)

Ugolina
    09. Studeni 2016. 08:00

Deeka kaj se dogodilo

lan@luk@rit@
    09. Studeni 2016. 08:03

Jutro mame,oči su mi na pola koplja..uzimam kavu od Ilani i Abies ,trebat će mi ..dug je dan..

Tata moj došao po unucad da ih odveze u školu,čekam ga da se vrati s marendom,pa odoh ja na feniranje i primanje..

Hele predivno za snijeg,i ja bi ❄❄❄❄❄⛄kako su ti klinci,pušta li prehlada?

Sunshine moja isto neće bocu na žalost,ja je nikas nisam ostavila dulje od 2 -2ipo h ...Super ti je što je blizu pa ćeš je moć podojit bude li trebalo,a onda tata nek nastavi sa čuvanjem,a mama u zasluženi provod✌

Sunshine1
    09. Studeni 2016. 08:12

Sanjarka  cistis tako rano ujutro? 😂😂😂😂😂🙌

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    09. Studeni 2016. 08:13

Daklem osim sta smo budni od 6ipo zahvaljujući tati noc prosla ok s jednim buđenjem u ponoc ipo.

Sad jeo mlijeko i popio jedva 90ml pa kaako nije ogladnio od ponoci? Ne kužim eto! 

Sunshine nadam se da ce danas Tena imat bolji dan 😘
    Djevojacka juhuuuu! 🎉🎉🎉 I samo ostro s muzem nek za promjenu stoji doma s malom dok ti uzivas hehe

Baby Ivanova zena rules 😂😂😂😂

L&L&R bravo za Ritu eto vidiš krene to kad tad samo treba bit strpljiv 😎

Ejic rekoh ja da ti je Marcel napredan ma bravo dečko ! 😎

Tpol nama je duda najbolja frendica jos od rodilista 💪

Sandrich nadam se da ce vam promijena kratko trajat 😓 hoce to oni tu i tamo izvodit 

Hele snijeg!! 😍😍😍

Ilani moj ima 4 uboda komarca na licu, jedan čak na kapku !!!! 😠😠

Abies braco ❤

Bellaru sta s Tinom Jelavic? 
    Cijepljenja ova prva 3 u razmaku svako 2mj 

Deeka drzi se proletit ce tih 12 dana 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.