jutro mame..moze kavaaaa,ma i dupla..kod nas je ona dobra noc izgleda nila iznimka,sinoc smo opet malo bili nervozni,gladni,budili se..ignorirala sam njegovo negodovanje u kreveticu do 6:30 i onda san odustala od ideje da bi mogla opet zaspat 😪
Sanjarka odgovorit cu ti na tvoje pitanje protupitanjem: zasto moj muz ima potrebu ponasat se ko tornado kroz kucu navecer kad ide lec? on lipo zaspe mali se probudi i ja dezuram 😬😬 ko ce znat tu njihovu logiku,ja se vise ne trudin razumit je
Hele snijeg 😍 mogu mislit idile spavat u toploj kuci dok vani pada 😀😀
Ilani i Nikolina sinoc zezala sa spavanjem 😥
iden doc sebi i natankat se kavom 😃
Mare joj kad sam citala za porod od sogorice sva se najezim ko da nisam rodila i prosla sa vama price vasih poroda😵 cestitke tetki!!!
Sunshine ti si znaci mala od papira..i ja to volim radit😊 a kad se sjetim da sam htjela upisat fotografsku i da je hb mama rekla da sam luda i idem u ekonomsku...mozda nebi nikad saznala da volim radit sa papirim. A ti si ko moja seka...ja cuvala necaka a ona isla odradjivat neke stvari za svoj posao. Kad je mali imao 4 mj cak je isla na puutovanje za posao a ja cuvala malog. E to je lijepo kad tako volia svoj posao.
Crazy vidim trazis me😊 cim se spominje rezanje i sivanje😂 a joj mogu si mislit kako ti je tri dana zatvorena sa klincima u kuci a pomoci od nikud😟😟😟 a recenica ti je odlicna moram zapamtit da roditelj nije pomagat mami nego brinut se za vlastitu djecu🖒🖒🖒🔝🔝🔝🔝
Curice 😂😂😂😂 bar sam priznala da sam uhoda
Bebacica konfete iz rodnog lista😂😂😂😂🖒🖒🖒🖒 a i moj se tako pravi uvijek ko da nista nije bilo i ja mu to kazem neki dan a sta on kaze?! Pa ne mogu vratit vrijeme u nazad sad je gotovo sta hoces da ti kazem😨😵😠
Sanjarka kakvu knjigu citas?
Abies jesi vidjela snijeg tu kod nas na brdu??
Adventski vjenac! Stavim sliku sta bi htjela napraviti sama ove godine. Inace uzmem od cvjecarke svoje. Predivne radi😍
Bosanski lonac..moja mama ga radi odlicno! Inace ne volim povrce al u tom volim jest kelj!
Ja imam za prijateljicu tu valentinu i sad sam ju kao zblokirala . A tko je tina jelavic?
Kakve su to zimske navlake?
Ostalo mi jos 10 strana...😵 bas ste se raspisale😁
7:41 i T jos spava ali kraj mene na nase krevetu,od 7. Ajde da i ja to dozivim. Pisem na brzinu.
Hele,ejic bas vam zavidim na snijegu.
Super za sva spavanja,mi se nikako vratit na ono jedno nocno! Bljak
Bellaru ja tako gustam kad radim mjesecni izvjestaj pa cijeeelu stol pun papira 😅 veli mi direktoresa da nisam normalna.
Sanjarka moj ne prica ujutro jer bi ga razbila,al se vrti po krevetu ko prase. Pa daj mali lakse,jer se zna i ona uzvrpoljit. On se ne vrti,on se baca 😁
Ilani nikolina partijanerica ko i uvijek. Pa ti uvali braci kad dode iz izlaska!! Bar vikendom,i to onom braci kaj ju uspava na 3 sata.
U 12 striper velite? 🤔 ma mogu i doma doc podojit pa natrag,sve je organizirala blizu jer ima nekoliko mama koje doje i imaju male bebe pa da mugu skocit doma na brzinu.
Tena nece bocu,nikako. Jos jedan razlog za kretanje sa dohranom jer sta ako se nesto dogodu sa mlijekom. Naje** smo. E i moram kupit kljunasicu 4+
url=https://lilypie.com]
Ocisti! 😠😠😠😠
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
jutro cure
Moze meni jedna kava
hele i ja bi snijeg,zadnji put sam ga vidjela kad je u Puli padao
mene jutros starija u suzama probudila: Mama di su mi frozen maramice. Doslo mi je da i nju i frozen izbacim van
moja sirena je lijepo spavala,jedno budenje nocas.sad evo lezi u kolijevci i prica sama sa sobom
Sortiraj odgovore
Najstariji