Procitala zaostatke, laku noc vam! Ili dobro jutro, kako kome 😬😂
Moj zadnja dva dana kao druga beba, samo grinta i oce jedino u ruke. Ledja bole uf... Nadam se da je sutra bolji dan. Pocela sam jest slatko nenormalno od nervoze (to mi je jedino odmah gotovo da strpam u usta 😑😑😑) cijeli dan danas je spavao tri spavanca po 30ak min a od toga dva su bila meni na rukama jer nije islo drugacije. Ocu svoju bebu nazad 😂😂😂 i jedva cekam krenit sa kasicama, pocea mi je nervozno cupat sise onim svojim malesnim noktima. Kako je kokolo rekla jednom, bas ko da dojim macku 😂
Ejic dobila je cura od terke bocicu hrane 😊 ja sam joj rekla samo prvo da stavi bebu da proba dojiti makar i zrak vukla. Treba ona da navuce,kaze da to radi. Jos kaze pocne sake u usta stavljat koliko je glada i sise sakice😁😁
Tpol profilna je prelijepa 😍 ja se ne mogu nacudit koliko ona kose ima
Dobro jutro! necu jos pravit. Budila se da mu dam bocicu. Samo da.prijavim snijeg. Ima ga 10ak cm i pada i dalje. Tko voli nek dodje. :-) smestaj ima :-) odoh sad do jedno 9 spavat.
Dobro jutro mame! ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩 izvolite, poslužite se
Jutro!
Probudim se , upalim tv i vidim trump vodi na izborima 😨😨😵😵😵 eto dokaza da su ameri najgluplji narod na svijetu!
E sad vas idem citat dok je beba vesela
Noćas spavanje do 4 i otad svakih 15 minuta bude je. Radije se ustajem, dosadilo mi skakati.
Jeste se vi naspavale?
I ja bih snijeg! I mraz da konačni pokrepavaju komarci. Ne znam kako kod vas, ali meni je puna kuća komaraca. Valjda uđu dok luftam navečer sobu
Jutro
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ 🍫🍫🍰🎂🍩🍪 🍵🍵🍵🍯 🍳🍳
Hele 10cm snijega. Uživancija. No treba i čistit to.
Nama jedno buđenje bilo i ovo je drugo. Gosti bili otišli.
Sad tatu i sina otpratile, hitno su se vratili jer buraz nije poljubio bebu 💗 zlato mamino.
Odoh kavu pelenu....
Evo me na kavu. Abies , Ilani sasvim svejedno koja prije natoci 💪
Nego da vas pitam, zasto moj muz ima potrebu pricat sa sinom u 6ipo ujutro kao da je podne??? Mogla sam jos spavaaat 😪😪
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji