Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    09. Studeni 2016. 01:12

Procitala zaostatke, laku noc vam! Ili dobro jutro, kako kome 😬😂
    Moj zadnja dva dana kao druga beba, samo grinta i oce jedino u ruke. Ledja bole uf... Nadam se da je sutra bolji dan. Pocela sam jest slatko nenormalno od nervoze (to mi je jedino odmah gotovo da strpam u usta 😑😑😑) cijeli dan danas je spavao tri spavanca po 30ak min a od toga dva su bila meni na rukama jer nije islo drugacije. Ocu svoju bebu nazad 😂😂😂 i jedva cekam krenit sa kasicama, pocea mi je nervozno cupat sise onim svojim malesnim noktima. Kako je kokolo rekla jednom, bas ko da dojim macku 😂

mare1989
    09. Studeni 2016. 04:53

Ejic dobila je cura od terke bocicu hrane 😊 ja sam joj rekla samo prvo da stavi bebu da proba dojiti makar i zrak vukla. Treba ona da navuce,kaze da to radi. Jos kaze pocne sake u usta stavljat koliko je glada i sise sakice😁😁

mare1989
    09. Studeni 2016. 04:54

Tpol profilna je prelijepa 😍 ja se ne mogu nacudit koliko ona kose ima

hele
    09. Studeni 2016. 05:58

Dobro jutro! necu jos pravit. Budila se da mu dam bocicu. Samo da.prijavim snijeg. Ima ga 10ak cm i pada i dalje. Tko voli nek dodje. :-) smestaj ima :-) odoh sad do jedno 9 spavat.

09. Studeni 2016. 06:25

Dobro jutro mame! ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩 izvolite, poslužite se

bellaru
    09. Studeni 2016. 06:28

Jutro!

Probudim se , upalim tv i vidim trump vodi na izborima 😨😨😵😵😵 eto dokaza da su ameri najgluplji narod na svijetu! 
    E sad vas idem citat dok je beba vesela

09. Studeni 2016. 06:32

Noćas spavanje do 4 i otad svakih 15 minuta bude je. Radije se ustajem, dosadilo mi skakati. 
    Jeste se vi naspavale? 
    I ja bih snijeg! I mraz da konačni pokrepavaju komarci. Ne znam kako kod vas, ali meni je puna kuća komaraca. Valjda uđu dok luftam navečer sobu 

Abies
    09. Studeni 2016. 06:33

Jutro
    ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ 🍫🍫🍰🎂🍩🍪  🍵🍵🍵🍯 🍳🍳

Hele 10cm snijega. Uživancija. No treba i čistit to.
    Nama jedno buđenje bilo i ovo je drugo. Gosti bili otišli. 
    Sad tatu i sina otpratile, hitno su se vratili jer buraz nije poljubio bebu 💗 zlato mamino. 
    Odoh kavu pelenu....

Abies
    09. Studeni 2016. 06:36

Ilani brža si!!
    Jutro i Bellaru. Trump vodi veliš

Sanjarka88
    09. Studeni 2016. 07:06

Evo me na kavu. Abies , Ilani sasvim svejedno koja prije natoci 💪

Nego da vas pitam, zasto moj muz ima potrebu pricat sa sinom u 6ipo ujutro kao da je podne??? Mogla sam jos spavaaat 😪😪

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.