Mare ja sam pila guste sokove..primjerice juicy od marelice,litru svaki dan, mlijeka na izvoz..al u pocetku mi je i mala stalno visila na sisi
Jaooo plakanjaaa danas! Citala sam kroz dan ali nikako napisat posteni post.
Nekad ko ejic pomislim kakve ste sve ovdje superzene. A i Tena zahtjeva sve vise paznje i tako. Skracuje spavanja. Danas me posteno izmaltretirala,vikala sam ko ludjakinja. Sad mi zao 😫 jbg nije danas bio nas dan,sutra ce bit bolje. Spavala je 3 puta po pola sata,ostaje sve duze budna i statijaznam.
Sanjarka se kravi po kaucu ko i uvijek.
Mare sve sta su ti cure rekle za dojenje bi ti napisala i ja. Ono sta sam naucila na Rodama ako zelis izbacit ad....svaji dan postepeno smanjuj. Npr bocu prije spavanja prvo rijesi i svaki dan za 10 ml. Ako ne zelis sve 5.
Tko jos? Masha i ja pocela sve jest,necu sad odmah grah npr ali sve jedem. A taaako mi se jede grah.
Nista vise od mog mozga. Od sutra pisem sa dva prozorcica.
Btw ja u subotu idem na djevojacku juhuhu. Bas se veselim. 😂😂😂😂🤗🤗🤗🤗 stavim zmaja spavat u 8 i nadam se da ce spavat do 12 a mooozda i do 2.
url=https://lilypie.com]
Evo malo smijeha 😊
ponedjeljak:
Evo zavrsio se medeni mjesec i smjestili smo se u nas novi dom. Vrlo je zabavno kuhati za Ivana. Danas sam napravila predivan kolač po ovom receptu. "Umutite 12 jaja odvojeno." No, kako nisam imala dovoljno posuda, morala sam posuditi par iz susjedstva da bi umutila sva ta jaja. Kolac je ispao super.
Utorak:
Htjeli smo vocnu salatu za veceru. U receptu je pisalo:"Posluzite bez icega." To sam i uradila. Skinula sam odjecu sa sebe. Ali, Ivan je doveo nekog prijatelja na veceru. Nikad nisam vidjela tako zacudena lica kada sam posluzila salatu.
Srijeda:
Odlucila sam da danas posluzim rizu po receptu koji glasi ovako: "Potrebno je dobro pranje prije stavljanja rize u kipucu vodu." Tako sam ugrijala vodu, okupala se, pa tek onda stavila rizu da se kuha. Nije mi jasno bilo zasto sve to, jer riza nije imala nista bolji ukus.
cetvrtak:
Danas je Ivan trazio salatu. Probala sam novi recept. Glasi ovako: "Isjeckajte sve sastojke i onda pospite po listovima zelene salate sat vremena prije no što je posluzite". Morala sam otrcati skroz do maminog vrta. Posula sam salatu po listovima i cekala tu sat vremena da je pas ne pojede. Ivan je navratio i pitao da li se osjećam dobro. Pitam se zasto?
Petak:
Danas sam nasla jednostavan recept za kolacice koji kaze ovako: "Sastavite sve sastojke u zdjelu i dobro izmjesajte, i to je to". Kada sam to uradila, otsla sam do mamine kuce. Vjerovatno nešto nije u redu s receptom, jer kada sam se vratila kuci, smjesa u zdjeli je izgledala isto.
Subota:
Ivan je danas bio u kupovini i donio je kokos. Zamolio me da je sredim za nedjelju. Nisam bila sigurna kako se kokosi oblace nedjeljom, ali sam nasla jednu preslatku haljinicu i male cipelice. Izgledala je preslatko, ali kada ju je Ivan vidio, izasao je iz kuhinje brojeci do 10!
Nedjelja:
Danas su Ivanovi roditelji dosli na veceru. Htjela sam da napravim pecenje, ali sve što smo imali u zamrzivacu bio je hamburger. Tako sam ga stavila u rernu i podesila kontrole na pecenje. Mora da nešto nije uredu sa rernom, jer je na kraju pecenja opet ispao hamburger!
😂😂😂😂😂😂😂😂😃😃😃😃
Ugolina ti imaš baš veliku curu,super napreduje💕
Sanjarka i ja se napokon kravim po kauču juhuuu čekam alarm da se probudi😂😂
Sunshine to je takav dan,sutra će bit bolje😊
Super za djevojacku,jel to prvi put da ostavljaš curu?
Moram pohvaliti moju curu počela je ljepo papati ,jabuka,krušaka ,marelica..još uvijek ne pojedemo cijelu kasicu,ali malo nam fali..
Provala sam joj danas dati Lino žitarice(riza,prosto,heljda)napravila sam na vodi u gusto ,pojela je žlicu ,dvije probati ćemo sutra ponovo😁😁😁
Ja sad pisem da nadoknadim dan 😀
LLR nije prvi put ostavila sam je i mm i svekrvi,nije problem to. Ali uvijek bi je ostavila zbog odlaska u Konzum,ili doktoru ili neku tako glupost. Ovo je bas sad za mene. 😄🎉 i jos mm kaze jel moze on ma neki rodendan pa reko mene nema. A kao kaj nebi baba (sveki) mogla cuvat,e reko ne moze,sad sam ja na redu!!!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji