Joj ja sam već nekoliko dana u kući, nisam izašla aaaaaaaa 😭😭😭 prvo tri dana prolom oblaka, danas nisam stigla tj. ne znam ni kako bi sama s dvoje klinaca, a brzo je mrak. Mm me živcira, mogla bih jednostavno spremiti Jakova u krevet, upalit auto i otić u kino haha 😎 opet sam cijeli dan bila sama s njima, a nijedan neće spavat 😫🔫
Kuhala sam neko meso u saftu s palentom, malo je bio jači okus haha al bilo je dobro. Bosanski nikad nisam probala.
Sanjarka znamo mi da si ti vrijednica. 😉 Držim fige da malcu nije niš 😘
Meni bome ne fali posao, jer svako malo nešto crtam. Al baš ovih dana kontempliram oko svoje karijere i kojim smjerom dalje. Obzirom da kao kreativac prezirem sjedit 8h u uredu i trošit energiju na administraciju, rađe bih radila doma svoje projekte. Baš mi fali rad rukama, kad nešto stignem nacrtat, naslikat, napravit. I da adventski vjenčić svake godine radim sama, pa i ukrase za bor. Obožavam to 🤓
Evo jesam vas malo ugnjavila sama sa sobom 😂😂😂 skuzi
Cestitam Mare..super
Znaci isplati se to kupit? moram malo istrazit to.
Radila neku tortu od limuna. napravila cijelu pa drugi dan prerezala I ukrasila pola..al nije mi nesto ispala..nisam zadovoljna. za prvi rodjendan definitivno narucujem 😁
Baš zavidim ovim elastičnim ženama što prođu bez epiziotomije i pucanja 👍
Di nam je bellaru danas?
Sortiraj odgovore
Najstariji