Evo i mene. Uspjela sam procitati 15 stranica zaostatka!! 😮😮
Ali ja se vama ne mogu nacuditi! Imate bebe, bunite se kako ne zele spavati, cendraju i sl, imam osjecaj ko da su vam kuce savrseno ciste, svaki dan kuhate cijele menije i jos stignete ovdje ispisati 10-15 stranica dnevno 😮😮 I ja bi tako, dajte recept!!! 😣😣
Nakon sto ste toliko pisale o doticnoj tini isla i ja pogledati ima li novih zahtjeva i da bio je od nje. Naravno odbila ga. Sta reci na tu cijelu pricu-bolest 😕
Mare, cestitam na necakinji!! 😍🎉🎊
Sretni minici Josipi i Petri! 👧👧🎉🎉🎊🎊
Mislim da je vrijeme da sad i ja idem na spavanje. Laku noc! 😴😴
Dobro jutro😄😄
Moji pacici veliki i mali spavaju,idem ih lagano buditi za školu a prije toga posluzite se🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍩🍪🍩🍪🍩🍪🍞🍪🍩🍪🍩🍪🍩🍳🍳🍳🍳🍳
Jutro cure
LLR skuhala kavu a ja cu posluziti zesticu,znam da je rano ali duhg je dan
🍷🍷🍷🍸🍸🍸🍹🍹🍻🍻🍻🍻🍻
Ilani kako je malena?
Moja cura mene zeza zaspala je u 21h-2.30 pa opet u 5.30 i evo sad je zaspala a ja budna
Hvala LLR
Kiša i kiša. Koja će prva nabacit sliku snijega?
LLR škola, joj još malo i mene čeka. Baš mi tešmo pada. Ne znam, takav šok mi bio kad su mi u vrtiću rekli da mali ide iz jasličke u veliku grupu...aaaa moje dijete je veliko. Uživam maksimalno sad
Jutro!
Izgleda da ta pacijentica jedino meni nije poslala zahtjev, stas nisam joj zanimljiva. Al ka sta miska kaze ne triba joj pridavat paznju, takvi se hrane s tim.
Moju curiuci probava, svako jutro stenjanja i narezanje oko 5,6 a nista ne kaka.
Mm danas ide na teren radit, nece ga bit do 12,13 dana.
. A 22-og.nam godisnjica braka. Nadam se da se nece oduzit i da ce mi to sta prije proc. :(
Sretni minici Josipi, Nikolini i Marini. Sve sam ostalo pozaboravljala jer citam par strana pa pola dana pauza.
Jutro.evo I nas budni. kavica daaa.
Moram ici ranije spavat.ena zaspi u 6 I u 5-6 je naspavana. moram joj taj odlazak u krevet produzit
Deeka ni ja nisam zahtjev dobila, smrc 😁😁😁😁.
Zao mi jer mm ide, bude dosao do godisnjice drzim fige.
Abies snijeg- mislim da ti, ipak si u sumi 😇
Dobro jutro mame!
LLR može jednu veliku jaku kavu, treba mi. Mare može i rakiju, nema veze što je jutro. Za bolje raspoloženje :)
Mi smo bolje. Temperature nema, još je malo nervozna, noć prošla standardno. Ima nove fore. Vozi motor brrrr, brrrrr, sva se zapljuva. Kad ne vozi motor, plazi jezik, stalno joj je vani. Počela je puzati na leđima. Odize guzu i odguriva se nogicama prema natrag, kao da pliva na suhom. Presmiješno izgleda. I nema više ostavljanja bebe bez neke ograde.
Mare, pa čestitam, tetko!!! Divno, vaše djevojčice će skupa rasti, baš prekrasno.
Sanjarka koju knjigu citas? Svaka ti čast na tome. Ja zadnju u trudnoći pročitala.
Crazy, baš bih voljela vidjeti tvoje božićne ukrase. Ipak si profesionalni kreativac.
Ejic i ja se ne mogu nadiviti kako ove žene svašta stignu, prave zmajice! Pa i ti si neki dan čuda po kući napravila. A ja si gledam ako hoću imalo počistiti kuću pred Božić, moram sada početi 😕Ne stignem niiista! A tipkam gotovo isključivo kada dojim.
Abies, začas će škola ali i tu ima svoje ljepote. S većom djecom je jako zanimljivo pričati Zna biti vrlo poučno
Miska, predivna profilna
Evo sad vidim da mi je u prijateljima, ni ne sicam se kad sam.je prihvatila.
Ellie nadam.se i ja. A pretpostavljam da ce ga Aurora zaboravit :/
jutro mameee 😀😀 moze kava, za zesticu ipak prerano..
Mare jos slavi 🎉🎊
pacijentica opet na repertoaru, dobila zahtjev- odbila 😀
kod nas isto kisaa, sugavo vrijeme..
sinoc nisam malca stavila u vrecu spavat i zamislite od 20 do 7 imali jedno budenje u 00:30 😀😀 sok i nevjerica..mozda je samo slucajnost a mozda ga ja luda stvarno zabundam pa mu bude vruce 😥😥
Sanjarka ta bijela tockica na desnima mom K stoji vec 20 dana..ne mice, zub nije..rekle mi cure da je to tzv lazni biser il kako vec 😁 ohoo neka duga tiha misa u tebe, ja bi vec pukla..kaze meni mm da bi na guzicu progovorila ako ne mogu na usta..zato se on i pocne durit i ignorira me jer zna da cu ja pocet raspravu..i sto puta sama sebi kazem e ovaj put neces i opet luda popustim..i sta on shvati od toga, zasere, duri se,ja malo vicem i on se onda ponasa kao da se nista nije dogodilo..postoji li neka obuka za muzeve da ih upisemo 😂😂😂
Ellie drzim fige da tm nije nista ozbiljno, mozda neka sezonska viroza i kombinacija umora ako je pretrpan poslom 😁
aa Ena nam je ranoranioc 😁
Sretni minici Josipi i Petri s mlim zakasnjenjem, al za dobre zelje nikad nije kasno jel 😘
Bebacica konfete od vjencanog 😂😂😂😂😂😂😂umireeemmm
zaprijetit cu mu tim iduci put 😁😁
Deeka be strong 😘 bude to proslo 😉 drzim fige da tm dode do godisnjice a do tad saljem veliki hug 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji