Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curicax3
    07. Studeni 2016. 15:34

Mare drzi mi se,proci ce to.Znam kako ti,jer od mog brata zena nedavno radala 30 sati i carski na kraju.A oni jos u Njemackoj pa nisam bila ni stalno u toku sto se dogada,tako da sam doslovno ludila.
    Al bas su debili ti doktori sta tako muce zene,trebali bi njih malo na drip prikopcat da isprobaju

mare1989
    07. Studeni 2016. 15:40

ugolina da si 60kapi rodila bi ekspresno 

ajmo pozitive malo

Sta kuhate rucku? - ja bosanski lonac 

i hocete li adventski vjenac same praviti ili kupiti?

miska
    07. Studeni 2016. 15:51

Sto stvarno mogu i prijatelji prijatelja vidjet 😮😮😮😮
    Brisite onda sve nepoznate! Meni isto stoji taj tina ali ne dugo! 

Mare ja sam danas imala svoj lonac, pobacala sve sto sam nasla u frizideru i bas fino ispalo 😂😂😂

Vjencic uvijek radim sama, nadam se da cu i ove godine stici!

Ellie00
    07. Studeni 2016. 15:55

Ja kelj kuhala. S curryem super ispalo. Hvalim se sama 
    Mm bio doma danas, kaze mi sad da kako ja ista stignem od nje. Eto mu sad 

Ellie00
    07. Studeni 2016. 16:05

Pitanje- imate li vi onu zimsku navlaku za kolica. Ima tko iskustva dal treba to? bolji skafanderi? selimo se u sportski dio pa se bojim da joj ne bude hladno

Abies
    07. Studeni 2016. 16:56

Kad smo s nepoznatima, sad ću javno, imam zahtjev od valentine hadaš (hajdaš) netko zna. Ili nek se navedena javi i predstavi. Ili je to tina95?
    Mare kako praviš bosanski lonac. Ja se sjećam u gostima da sam se ispričavala ženi što trpam treći tanjur. Fino fino.
    Šogi sretno
    Sanjarka i mene muči jel ono zub ili ne. Pod prstom osjetim. Ah, izbit će svi kad tad, ubrzo. A onda samo muke po zubaru

lan@luk@rit@
    07. Studeni 2016. 17:04

Cure i ja sam dobila zahtjev od cure pod imenom valentine hajdas(tina 95) ,nisam prihvatila..odmah sam pomislila da je to možda dotična gospođica😏

mare1989
    07. Studeni 2016. 17:26

i ja sam od te isto tina95 dobila zahtjev ali sam stisla ignore. Nemam pojma tko je

ja u bosanski stavim malo teletine,svinjetine,luk crveni,bijeli,kupus,krumpir,mrkva,svijezu crvenu papriku.Zacine po zelji s sol,papar,vegeta,crvene paprike i kuham 2h

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.