Mare drzi mi se,proci ce to.Znam kako ti,jer od mog brata zena nedavno radala 30 sati i carski na kraju.A oni jos u Njemackoj pa nisam bila ni stalno u toku sto se dogada,tako da sam doslovno ludila.
Al bas su debili ti doktori sta tako muce zene,trebali bi njih malo na drip prikopcat da isprobaju
ugolina da si 60kapi rodila bi ekspresno
ajmo pozitive malo
Sta kuhate rucku? - ja bosanski lonac
i hocete li adventski vjenac same praviti ili kupiti?
Sto stvarno mogu i prijatelji prijatelja vidjet 😮😮😮😮
Brisite onda sve nepoznate! Meni isto stoji taj tina ali ne dugo!
Mare ja sam danas imala svoj lonac, pobacala sve sto sam nasla u frizideru i bas fino ispalo 😂😂😂
Vjencic uvijek radim sama, nadam se da cu i ove godine stici!
Ja kelj kuhala. S curryem super ispalo. Hvalim se sama
Mm bio doma danas, kaze mi sad da kako ja ista stignem od nje. Eto mu sad
Pitanje- imate li vi onu zimsku navlaku za kolica. Ima tko iskustva dal treba to? bolji skafanderi? selimo se u sportski dio pa se bojim da joj ne bude hladno
Kad smo s nepoznatima, sad ću javno, imam zahtjev od valentine hadaš (hajdaš) netko zna. Ili nek se navedena javi i predstavi. Ili je to tina95?
Mare kako praviš bosanski lonac. Ja se sjećam u gostima da sam se ispričavala ženi što trpam treći tanjur. Fino fino.
Šogi sretno
Sanjarka i mene muči jel ono zub ili ne. Pod prstom osjetim. Ah, izbit će svi kad tad, ubrzo. A onda samo muke po zubaru
Cure i ja sam dobila zahtjev od cure pod imenom valentine hajdas(tina 95) ,nisam prihvatila..odmah sam pomislila da je to možda dotična gospođica😏
i ja sam od te isto tina95 dobila zahtjev ali sam stisla ignore. Nemam pojma tko je
ja u bosanski stavim malo teletine,svinjetine,luk crveni,bijeli,kupus,krumpir,mrkva,svijezu crvenu papriku.Zacine po zelji s sol,papar,vegeta,crvene paprike i kuham 2h
Sortiraj odgovore
Najstariji