Jojjj to je ta !!
Ugl.mislim da je sve laž !
Dokazale smo !
Ne znam sto bi rekla, ali neki ljudi jednostavno nisu normalni.
Hvalaaa cure:)
Samo smo htjele potvrdu.
Tko zna pod kojim imenom ce se slijed.pojaviti...
mono bila je na ljetnicama,imala je kcer koja se zvala kao moja beba sto se trebala roditi,iznenadila sam se da netko ima ime kao moja jer je jako rijetko ime.
Ugolina mi tetke smo carice 😁😁😁
kaze meni brat nije curica vec je decko i zvat ce se Patrik,e reko taj Patrik ce biti Mia jer joj je tetka narucila tenisice s imenom i rozu torbu za kolica😁😁
Vecer! Kratko javljanje pa malo citat knjigu i na spavanje 😴
Mare ceeestitam! ❤❤❤ sreća nije sivana 👍
Miska profilna! Med medeni 😍😍😍
Crazy tiha misa? 😂😂
Bravo za kreativnost 👍 ja sam vise ko Sunshine papirologija i organizacija đir
L&L&R 3 puta tjedno 20-21h. 150kn mjesečno. A Lana?
Bebačica konfete od vjencanog lista ahahaha umirem! 😂😂😂
Jbt stvarno su biseri. I to mu onako proslo nije se javio, dosao kad hoce i pravi se da nije nista joooj taj muski rod 😏
On meni dobro to pojede. Prvih par dana manje no kad je naucio i ako mu se sviđa lipo on to. Samo polako...
Ja jos uvik kupujem kasice ne mogu nista domaćeg voća nabavit 😏
Mozes kupovne u frizider pa sutra dan
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zenske stvarno mislim da doticna ne zasluzuje nikakvu paznju ni na jednoj temi i mislim da bi trebale prestat pricat o njoj! Onako nebitna je skroz!
A tu sumnjam da ce se vise itko novi pojavit jer tko se mislio pratio je temu od pocetka. Pustite poznate medu prijateljima a nepoznate blokirajte i bok!
I ja pokusala brisat neke ljude al neide 😠😠😠 sto znaci ako ih blokiram?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
cure vi pravo smigate s tim kasicama,a ova moja prasica samo bi jela,vjerujete da mi dode da joj uvalim jednu zlicu neceg i da se posteno najede hahah kaze mm ja kad god nju vidim ona ili je na sisi ili pije caj.
Sortiraj odgovore
Najstariji