Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    07. Studeni 2016. 20:34

Haha, ah ta bellaru

lan@luk@rit@
    07. Studeni 2016. 20:39

Mare čestitam ti od💟
    Super što nema savova,to će joj punooo značiti,odmah može sjesti  juhuuu

Ja se upravo vratila s babina,predivan mali dječak💕💕(od prijateljice sin)

Crazy ti si prava kreativka👌👍
    Ja obožavam Božić,sve ukrasimo vec za sv.Nikolu...prošle godine smo na kuglicama od stiropora  radili decoupage ,uvijek bar nekolicinu ukrasa napravimo sami,djeca budu ponosna na svoje radove,gust mi je radi njih👪

T pol nemoj da ti mama stvara stres,ne daj se 😉

Sanjarka koliko puta tjedno Lana ima gimnastiku?

Abies
    07. Studeni 2016. 21:38

Ja sam od dotične već nekoliko puta dobila zahtjev al mi nije ponudilo nick. I kako curica kaže vide se slike. Baš mi i nije drago da je tako.

Abies
    07. Studeni 2016. 21:38

Mare čestitam i tu

bebacica
    07. Studeni 2016. 21:55

Sanjarka joooj tako sam bila ljuta da sam skinula prsten hahahah 😂 i ja sto puta kazem da ce mi postati ravni pa k. 
    Otisao je opet na tekmu i kaze doci se u 18. Zovem ne javlja se. Dode u 20h ko da nis nije bilo i onda sam planula. Mala je bila nervozna cijeli dan aaaa 😰 i kaj je najgore danas posalje poruku ko da nista nije bilo 😡😡😡😤😤😤😤 da sam u tom trenutku vidla vjencani list napravila bi konfete od njega 🎉
    Nego, reci mi jel tvoj P na pocetku pojeo ista od kasica, znam da si mu kupovala. I ja sam svojoj za pocetak uzela male od hippa, ali ona nista ne pojede mozda 3-4 zlice 😒

Mare cestitam i tu 😍🎉🎊

mono1111
    07. Studeni 2016. 22:06

Drage cure,
    Ne pratim ovu temu, ali sam slucajno cula od jedne cure da spominjete jednu Tinu?? Pa sad ne znam da li je to ta. Citala sam vasu temu, ali ima jakooo puno komentara pa ne mogu naći :)
    Inace sam na temama o planiranju T, i mi cure s teme smo napravile grupu na whats upu da nam bude lakše tipkanje... i ukljucila se i neka Tina2901 mislim da se tako zvala na Klokanici. Ugl.cura, ako je uopće žensko nas je toliko prevarila  lagala o datumima kiretaže, slala slike skinute s neta od navodnog testa za T, od svoje navodne kceri,.ne znam sto sve nije izlagala, lagala da je valjda dan nakon kiretaže ostala T, slala slike uzv isto skinute s Ringeraja, govorila da je imala spontani u 18 tj a pisala je i na temi koju je sama otvorila Spontani pobacaj.
    Ugl.nismo mogle vjerovati da tako netko postoji tko je dosao s takvim ciljem nama jadnim curama koje samo žele podijeliti svoje iskustvo i pomoći si međusobno ako možemo:/
    Poremečena osoba...
    Čitale smo i na proljetnim bebama da su je cure otkrile.pa se uclanila s drugim nickom Zvonkica.
    Bas je nas cure zanimalo da li se i ovdje rsdilo o istoj osobi??

Sorry na dugom postu, morala sam napisati :)

mare1989
    07. Studeni 2016. 22:09

hvala vam cure
    srce mi je kao kuca jer sam prvi put postala tetka 😍😍😍 a mm tetak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.