Sad tek vidim koliko cura nam se više ne javlja 😞
Sanjarka možda je još ispod opne pa će izaći za koji dan. Gora opcija da je soor 🙁
Meni ručak poluzagorio dok sam prematala klince 😭😭😭 nije strašno, al pokvarit će malo okus...oh well
Ček ja ne kužim zakaj joj ne prokinu vodenjak odma i drip, tak su mene... Čim sam ušla i boks odma mi prokinuli, a isto sam bila otvorena nekih 5-6cm...jbt do 7 više neće znat za sebe
sanjarka prva dva poroda u roku 2h rijesila dosla otvorena 5prstiju,klistir,drip,nakon dva sata bebu grlila.Jedino sad sa Arielom muka ali sam sama rekla hocu drip i tacka,necu kuci,necu cekat hocu da izade vise iz mene.Doktoru sam u oci rekla pun mi kurac (da oprostite na izrazavanju)dolazaka svaka 2 dana,kontrakcija,trudova laznih-pravih,hocu da rodim.Cijelu noc sam bila pristekana na drip od 1h u noci do 6h na 6kapi,od 6h-7.30h na 8 kapi i kad su u 7.30h stavili na 12kapi u 7.51 stigla Ariela.
A ovo sta njoj rade je ludilo,gel,drip i jedna inekcija protiv bolova.
Meni je bilo uzasno kad sam citala sta je vama bilo na porodu,a sad mi se srce slama.
crazy ne znam stvarno,
zove mene brat:
seka je li mozes ti biti gore kod nje,nema veze ako nisi isla na tecaj,
-braco,ne mogu,
-seka aj probaj,
-braco nisam ja tata bebe,sta ja mogu napraviti
-seka,ti ako planes poradat ce je odma,joj sto niste isle skupa na tecaj kad ste se zezale
tako zakljucak seka ja cu pravit djecu a ti budi prisutna kad se radaju
Hahha mare, pa mislim da ti možeš ući u boks, ali onda tata mora van. Što će ti tečaj, rodila si troje. ako misliš da joj možeš biti od pomoći, i imaš kome ostavit klince, odi tamo. (Nek on pita jel možeš) pomozi da prodisava trud, da se opusti kolko može, da se ne ukoči kod truda, brže će se otvorit.
Kako ovo ide 6-8-12 kapi? U koje vremenskom roku? U minuti? Jbt meni stavili samo što nije teklo...
Ja kad vas citam iznad pola stvari mi upitnik,.kao da nisam rodila. carski u 35.tj nisam se ni pocela bavit porodom I epiduralnim, gelovima I slicno..
Mare drzim fige da cim prije rodi, ovo mi zvuci ko mucenje...
Moja cima iz bolnice (jedna od 20) je radjala s gelovima, dripom,epiduralnom pa isli na carski spinalnom I na kraju joj dali opcu. mucenje nje I bebe a njena mama znala pola doktora u bolnici.
Beba od 4 I po kg bila na postintenzvnoj 3 tj s Enom zbog tog odugovlacenja..
Sve ce biti ok,samo nek prode,sad sam zvala i kazu da su joj sad dali juhu,jedino sto nije spavala cijelu noc.Ona kaze da je umorna i da ce kad se rodi beba traziti da je nalupa po guzici
Sortiraj odgovore
Najstariji