Mare uzas sto joj rade, sva sam se najezila, uopce ne znam kako se zene koje se toliko napate odluce na jos jednu trudnocu! Drzim fige da sve prode ok!
Karlafi imate najljepse ime 😂😂💞
Mene zvala sad moja direktoresa hocu odradit kongres,ja sam i htjela.. Tako sam se veselila,al kad moj zmaj nece bocu! Damn!!!
Zato cz krenut sa dohranom sad svaki drugi dan pomalo!! Nek se uci sto vis,kaj ako mi nestane mlijeka 🤔. Reko mogu radit od kuce,al nece me opterecivat. Moram joj samo nac dvije jaaaako bistre i pristojne studentice za ispomoc. I pozvalau ired mene i Tenu da pokazrm sta i kako i uputim ovu na zamjeni.. Ah!! Bas mi fali posao ja volim hrpetinu papira😄
url=https://lilypie.com]
Miska hvala 😇💗
Mare jessm ja dobro shvatila. dali joj juhu? pa sta smije jesti ? ispricavam se ako sam bedasta pa nesto krivo shvatila. zao mi je sto se pati i nadamo se da ce uskoro biti sa svojom bebom
ja malo ubila oko i sanjala da je Mare postala teta! a majke ti izludit ce me ovaj porod.
ja cure po školski prosla, bez dripa. tak da se ne mogu uključiti.
nego, imam zahtjev na društvenoj mreži da prihvatim Tina95 ;), jel to dotična?
curica i Ellie tek sam sad vidjela request. kiss.
ja idem kod zubara. vau. i to je izlazak. izdojila za malog, maloj napravila bolonjez i astalavista bejbe. ima da me nema sat vremena. ahhaahhaha
Sortiraj odgovore
Najstariji