Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    07. Studeni 2016. 09:38

Koš za veš sigunosnom sustavom 😂
    Ilani da nije zub? Pon je nije petak pa lakše do pedijatra
    No čudni su ti klinci, dobiju temp i nestane u noći.

miska
    07. Studeni 2016. 09:40

Jutrooo, ja bih isto kavicu ali onu koju pije Crazy Jakov, od prave mi bude slabo 😜

Dakle ja cim pohvalim ovo moje dijetd se pokvari, ono spavanje do 6 je skratila do 4.30 i onda se naravno probudila u 8! 
    Kisa ljeva ko blesava, u crvenom alarmu smo za poplavu i nadam se da cemo proc bez nje!

Petri i Josipi zelimo sretan minic, jos malo pa i one polugodisnjakinje 😍😂

07. Studeni 2016. 09:46

Ma mislila sam i ja da je možda zubic. Sve joj je natečeno, vidi se da ju nervira. Ali me to njeno napinjanje kao za povraćanje zbunilo. Pratim je danas, što kažeš, Abies, lako ćemo do pedijatra

Ugolina
    07. Studeni 2016. 10:03

Hahaha crazy i kanta za ves 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

Josipa se zahvaljuje na cestitkama 😘😘😘😘😘😘 bome uskoro i mi pecemo pola torte!!! kopirat cemo ellie

Abies,muhotres 😲😂😂😂😂

Ugolina
    07. Studeni 2016. 10:04

A ovaj gumb ocisti mi je u rangu s onim prijavi administratoru..ja sam vas vec sve toliko puta prijavila 😂😂😂😂😂😂😂 a bome i ocistila post tisucu puta

uykmyjh
    07. Studeni 2016. 10:07

Mare joj. Nadam se da se nece puno napatit
    Sretni minici curama!

Ellie00
    07. Studeni 2016. 10:10

Hahha kos za ves. moj je s tim ok al ne kuzim ga s sudjericom. pokupi tanjure, ispere ih I ostavi u sudoperu. ne znam kak on misli da to dospije u sudjericu

Sanjarka88
    07. Studeni 2016. 10:39

Ilani moja Lana je povracala cudno kad su joj petice izlazile. 
    Tako da sve je moguce 🤔

Mare sretno na uzv kukova

Crazy klinci ce bit tip top nakon tvog beauty salona 😎

Petric zaspao svou prvu turu a ja se kravim 😏

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    07. Studeni 2016. 10:55

Mare sretno
    Ilani meni na krstenju fotograf rekao da njegiv mali dobio trmp kod svakog zuba a dr kao kazu da je to nepovezano. 
     Tena bas lijepo kenja otkad je krenula sa papanjem 😀😎👍🐿🚽

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.