Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    07. Studeni 2016. 11:40

Ilani od zuba može bit blago povišena temp do 38 u gizi, ali ne i visoka, pa budi na oprezu. 
    Sanjarka, ženo pa ti se stalno kraviš po tom kauču 😂😂😂 i ja biiiii 😭 blago ti se
    Evo kod mene pedikura gotova, a friz na 25℅... mirni dvogodišnjak nemoguća misija
    Mislim si otić do lesnine kupiti onaj buggyboard pa da mozemo svi u šetnju

Sanjarka88
    07. Studeni 2016. 12:03

Bas sam postala krava 😠😩 haha

Kupila one sinlac zitarice od nestlea. Ne svidaju mu se. Ni meni preslatke. Da sam čitala prije kupnje nebi ni kupila. Secer, limunska kiselina....
    Pa smo papali sljivu/ jabuku. Pojeo samo pola nije mu neka kombinacija.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    07. Studeni 2016. 12:11

Ma kakva krava hahha 😂, ja sam krava🐮, mene ovaj mali muze do besvjesti 😂😂😂
    Ostavi sinlac za poslije, neće se pokvarit. 
    Ajd pliz kad uhvatiš vremena zaljepi listu da se malo podsjetimo...
    Sunshine kod vas bio zastoj u razvoju, a kod Ellie, isto ili? Stvarno imam pileći mozak 🐥

mare1989
    07. Studeni 2016. 12:47

mare1989
    07. Studeni 2016. 13:05

Drage moje moja snajka(Martina) jos nije rodila kaze dole je boli kao da je rezu.Ja vec 10min placem,jer mi krivo sto je muce.Znam da smo mi sve rodile i prosle sve i svasta,al eto tesko mi

bebacica
    07. Studeni 2016. 13:08

Dan mame

Moja mala mene unistava. Postala je zlocesta. Place dok ju ne primim, nece spavati. Brljavi kasice, a bome vristi i na cicu. Necu reci da su zubi jer od zuba ni z na vidiku. Nikad ne znas s tom djecom 😂😂😂😂
    Nekad citam proljetnice i znale su pisati da bi najrade nasle rupu i bacile se u nju. Dode mi da im se javim i pitam dal su nasle tu rupu, bacila bi se na glavu u nju 😭

Petri i Josipi sretni minici 😍
    Eni sretan mali rodendancic 😘
    I ja sam si vec mislila peci torticu za pola godine, vidjet cemo😄

Sunshine bravo za Tenu ona je super papalica. Posaljem ja svoju k njoj neka ju nauci sta je zlica i kak se papa 😉

Abies ja sam za ti uvijek govorila muhaČ hahaha a jos sam cula da kazu lopatica, klopac, klopotec, muhalica 😂

Bellaru i meni se to dogodilo. Zbljuvala se po rukavu majice bilo je i po kosi, al polizala je rukav. 😄

Eto ostalo zaboravila 😅😅

Btw mm ima tihu misu, glumim Bozanica... Dok se ne isprica za kretensko ponasanje ne pricamo. A i mislim da ocekujem previse, oni su muski cini mi se da se s tim kretenizmom rode 😠

Ugolina
    07. Studeni 2016. 13:09

Hahaha slika 👍

Sad sam s malom bila u setnji skoro dva sata!!! ona je cijelo to vrijeme spavala ko top!!! a da smo bile u stanu nebi odspavala niti pol sata i to bi morala pazit da se ne pomaknem jer ako kauc zaskripi ce se probudit,a vani joj ne smetaju uopce zvukovi???'?'  ajde objasnite mi na koju foru! mozda ju droncanje uspavljuje il kaj..zrak? ne znam,grijanje ne palimo,prozori stalno otvoreni,nije da nema zraka unutra..uglavnom,dobru kilometrazu sam napravila okolo naokolo..bilo bi bolje da se nisam putem pocastila kriskom pizze,jebga

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.