Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    06. Studeni 2016. 23:31

Miška ja sam samo segmente pročitala u 4god. 
    Nikolini da brzo ozdravi. Ilani i ja bih tako razmišljala za posao. Srećom su ti dečki veliki, pa malo lakše. 
    Sanjarka jel popušta tiha misa?
    Mare veselimo se s tvojom obitelji!
    Laku noć mame

CrazyPuppet
    06. Studeni 2016. 23:33

Ček, jel nam to Petra danas slavi 5.minić? Sretaaaaan 😘😘😘💟💗💝❤🌼🌻🌺

CrazyPuppet
    06. Studeni 2016. 23:37

Ilani hvala! Dobro je to vama sve ispalo. Meni su sad ova dva momka 2g razlike, nebih prije 4-5g išla na sljedeće. Ti si stvarno žena zmaj, svaka čast, još i bit zaposlena. 👍😘

bellaru
    06. Studeni 2016. 23:49

O pa susjedici sretan 5min! 💕 karlo joj salje pusu😄

A ja kao mislim da cu brzo na drugo ono kad on navrsi godinu dvije al ko zna😁

mare1989
    06. Studeni 2016. 23:50

kuham sutra kavu,rakija domaca ima,sampanjac samo nek rodi.
    Ma ja cu u krpe cim ovo malo zajebano nahranim 😉 taman legla ona meeeeee,i to place ovako maa-maa,ma-maaa

Ellie00
    07. Studeni 2016. 05:32

Jutro. danas ja kuham kavu ☕☕☕☕☕ I ima jos ostatka torte od jucer 🎂🍰🍰🍰
    Bebo se budio u pol 5 al zaspala je u 6 pa se necu zalit. sad se u kinderbetu igra s dudom.najzanimljivija igracka trenutno. I pjeva I pljuje. divim se mm kako spava uzI te zvukove.

Mm opet zakurio po noci. nekako mi cudna ta njegova prehlada. nek ide danas do dr

Ostalo zaboravila, nisam navikla u 5 ujutro biti budna

Ugolina
    07. Studeni 2016. 06:39

Taman isla stavit dzezvu na sparet,a ti vec skuhala 😂😂 dobro jutro

curicax3
    07. Studeni 2016. 06:46

Jutro cure😉

Eni sretan minic sa zakasnjenjem,a sretno i Petri i Josipi velikih 5 mj😘😘😘

07. Studeni 2016. 06:57

Dobro jutro! 
    Ellie, može i kavu i kriskicu torte  Kako to da se Ena tako rano probudila? Valjda je mislila da je sad velika cura  ta ima pola godine pa se ide ranije ustati :) 
    Mare, što ima novo? 
    Abies, pa i tvoja cura velika! Sa zakašnjenjem sretan minic Petri

Nama noć prošla dobro. Sinoć joj temperatura narasla ali pala sama od sebe, nisam joj davala lupocet više. Budila se za jesti u 2,5 i evo sad. Nisam pametna da li da idemo doktoru.  Ne bih htjela tamo u čekaoni provesti pola dana da pokupi nešto za stvarno. Vidjet ću još...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.