Miška ja sam samo segmente pročitala u 4god.
Nikolini da brzo ozdravi. Ilani i ja bih tako razmišljala za posao. Srećom su ti dečki veliki, pa malo lakše.
Sanjarka jel popušta tiha misa?
Mare veselimo se s tvojom obitelji!
Laku noć mame
Ček, jel nam to Petra danas slavi 5.minić? Sretaaaaan 😘😘😘💟💗💝❤🌼🌻🌺
Ilani hvala! Dobro je to vama sve ispalo. Meni su sad ova dva momka 2g razlike, nebih prije 4-5g išla na sljedeće. Ti si stvarno žena zmaj, svaka čast, još i bit zaposlena. 👍😘
O pa susjedici sretan 5min! 💕 karlo joj salje pusu😄
A ja kao mislim da cu brzo na drugo ono kad on navrsi godinu dvije al ko zna😁
kuham sutra kavu,rakija domaca ima,sampanjac samo nek rodi.
Ma ja cu u krpe cim ovo malo zajebano nahranim 😉 taman legla ona meeeeee,i to place ovako maa-maa,ma-maaa
Jutro. danas ja kuham kavu ☕☕☕☕☕ I ima jos ostatka torte od jucer 🎂🍰🍰🍰
Bebo se budio u pol 5 al zaspala je u 6 pa se necu zalit. sad se u kinderbetu igra s dudom.najzanimljivija igracka trenutno. I pjeva I pljuje. divim se mm kako spava uzI te zvukove.
Mm opet zakurio po noci. nekako mi cudna ta njegova prehlada. nek ide danas do dr
Ostalo zaboravila, nisam navikla u 5 ujutro biti budna
Jutro cure😉
Eni sretan minic sa zakasnjenjem,a sretno i Petri i Josipi velikih 5 mj😘😘😘
Dobro jutro!
Ellie, može i kavu i kriskicu torte Kako to da se Ena tako rano probudila? Valjda je mislila da je sad velika cura ta ima pola godine pa se ide ranije ustati :)
Mare, što ima novo?
Abies, pa i tvoja cura velika! Sa zakašnjenjem sretan minic Petri
Nama noć prošla dobro. Sinoć joj temperatura narasla ali pala sama od sebe, nisam joj davala lupocet više. Budila se za jesti u 2,5 i evo sad. Nisam pametna da li da idemo doktoru. Ne bih htjela tamo u čekaoni provesti pola dana da pokupi nešto za stvarno. Vidjet ću još...
Sortiraj odgovore
Najstariji