Odkad dojim u debilnoj pozi,vratilo mi se mlijeko u lijevu sisu 💪💪💪💪 bravo za moju zlicu! kak se da prevarit 😂😂😂😂 sutra idemo pedici,bas me zanima kolko mi je narasla u ova dva mjeseca
Jutro!
Josipa sretan minić!
Petra zahvaljuje!
Kod mene se tulumarilo sinoć, sin. Pa se nas dvije rastežemo u krevetu. Mislim da ću morat peć ložit.
Jutroooo evo me na kavicu ☕
Noc prosla ok. Osim sta se cili ispisao u 3ipo nakon boce pa je bilo minjanje do gola no brzo je zasapao natrag. U 6ipo poceo brundat u krevetu pa ga prebacila kod sebe nastavili jos sat vremena spavat.
Tina jedna od nas? 😨 ta puno brblja i visi stalno na forumu skuzit ćemo je ako dode haha
Abies muhomlat 😂😂
Svasta ce oni polizat haha
Ilani prati je malo. Mozda je samo crijevna viroza s obzirom da je i povraćala neku vecer
Sandrich ma tina je zensko puno toga zna o trudnoci i svemu općenito da bi bila musko 🤔
Ejic vrijednice ☺
Ellie brzo ozdravljenje muzu. Isao radit?
Mare ajme jos nije rodila 😨
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Petra i Josipa sretnih velikih 5 mjeseci!🎀🎀🎀🎀🎀
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I opet ovaj gumb ocisti. stvarno ne kuzim zasto je tu. jel ga tko ikad namjerno koristio?
I mi idemo pedijatrici u sri. trebala bi cjepivo dobit al nije jos 100% zdrava pa pretpostavljam da nece..
Tata nam ostaje doma I ide doktoru danas.
Mare nema novosti?
I opet ovaj gumb ocisti. stvarno ne kuzim zasto je tu. jel ga tko ikad namjerno koristio?
I mi idemo pedijatrici u sri. trebala bi cjepivo dobit al nije jos 100% zdrava pa pretpostavljam da nece..
Tata nam ostaje doma I ide doktoru danas.
Mare nema novosti?
Jutric. mi imali mirni noc nskon ludog dana. cure moj mali kad pojede onal hropti ko lud mlijeko...kao da ce iskasljat a nece. onda i bljuvne. jel to ok?
Sretni Minici
sanjarka jos nije nema ni mob da poruku posalje,jer ne daju.
ellie nema novosti.
ilani brz oporavak tvojoj curi
Ja sam joj rekla da trazi epicu ako bude mislila da nece moci izdrzati.Mene grlo boli ni pricat ne mogu,kaze mm da mu je ovo najljepsi dan,jer napokon sutim haha
Mi u cetvrtak idemo opet na uzv kukova
Jutrooo ☕🍫
Sretan minić našoj imenjakinji 😘😘😘💝💗💟❤🌺🌻🌼
meni za Petru pisalo da joj jučer 5mj, pa sam jucer čestitala 😂😂😂😵
Nama noć bila dobra 19-23-5-7
Danas dečki idu u mamin beauty salon, moram im podrezat noktiće i Jakova ošišat. Valjda ću stić ovo šišanje odradit.
Koš za veš kod mene isto ima sigurnosni sustav koji samo ja mogu otvoriti 😂😂😂
Mare joj odužilo se. Šaljem hug neka se drži i nek čuva energiju kolko može 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji