Ilani svaka cast..treba to sve moci! Dali radis ili si doma?
Meni svi moji seke i frendice kazu da sam ja ko stvorena za imat puno djece. Ne znam samo po cemu su to one zakljucile😐
ugolina stavili su joj gel i kaze ima trudove a jos nista strasno. Bit ce uzbudljiva noc.
jos mi brat poslao br rodilista da mogu zvati hahah
Ellie torta izgleda baš slatko , a Ena da i ne govorim -bombončić.
Sanjarka,sviđa mi se tvoj izraz kravljenje po kauču, haha. Baš bih se sada kravila, ali ću ipak u krevet. Tko zna kakva me noć čeka.
Mare, bude li novosti do jutra, kuhaš kavu a može i šampanjac haha
Odoh u krpe. Ln
Bellaru, radim. I imam vrlo gadno radno vrijeme. Ozbiljno razmišljam da prihvatim Bandicevu ponudu o statusu majke odgajateljice i da se ne vraćam na posao. Bar dok Nikolina ne krene u školu.
Evo, samo da se nabrzinu javim i cestitam Eni velikih pola godine!! ❤🎀🎁🎉🎊
Nisam vas stigla cijeli dan citati jer me trenutno pere neka volja za ciscenjem i pospremanjem pa sam danas peglati i skinula zavjese u polovici kuce koje sam prala i peglala, sad ih treba jos objesiti 😊
Miskim da nam se nadzire kraj skoku. Tokom dana opet spava svojim starim ritmom i lijepo zaspi u 20 ali oko 21 pocne cendrati i to traje po 1-2h 😕 Nocu se jos uvijek budi vise nego prije skoka ali mi se cini da i to ide polako na bolje 😉 Nadam se da je to sve samo kraj tog skoka i da ce kroz koji dan opet biti moja dobra beba 😍
Odoh sad spavati a zaostatke citam sutra (ako me opet ne pljusne neka volja za ciscenjem 😁)
Laku noc! 😴😴
Sortiraj odgovore
Najstariji