Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    06. Studeni 2016. 22:59

Ilani svaka cast..treba to sve moci! Dali radis ili si doma? 
    Meni svi moji seke i frendice kazu da sam ja ko stvorena za imat puno djece. Ne znam samo po cemu su to one zakljucile😐

mare1989
    06. Studeni 2016. 22:59

ugolina stavili su joj gel i kaze ima trudove a jos nista strasno. Bit ce uzbudljiva noc.
    jos mi brat poslao br rodilista da mogu zvati hahah

bellaru
    06. Studeni 2016. 23:02

Mare znaci ti si nocas budna😄

06. Studeni 2016. 23:04

Ellie torta izgleda baš slatko , a Ena da i ne govorim -bombončić. 

Sanjarka,sviđa mi se tvoj izraz kravljenje po kauču, haha. Baš bih se sada kravila, ali ću ipak u krevet. Tko zna kakva me noć čeka. 

Mare, bude li novosti do jutra, kuhaš kavu  a može i šampanjac haha

Odoh u krpe. Ln

06. Studeni 2016. 23:11

Bellaru, radim. I imam vrlo gadno radno vrijeme. Ozbiljno razmišljam da prihvatim Bandicevu ponudu o statusu majke odgajateljice i da se ne vraćam na posao. Bar dok Nikolina ne krene u školu.

ejic
    06. Studeni 2016. 23:17

Evo, samo da se nabrzinu javim i cestitam Eni velikih pola godine!! ❤🎀🎁🎉🎊

Nisam vas stigla cijeli dan citati jer me trenutno pere neka volja za ciscenjem i pospremanjem pa sam danas peglati i skinula zavjese u polovici kuce koje sam prala i peglala, sad ih treba jos objesiti 😊

Miskim da nam se nadzire kraj skoku. Tokom dana opet spava svojim starim ritmom i lijepo zaspi u 20 ali oko 21 pocne cendrati i to traje po 1-2h 😕 Nocu se jos uvijek budi vise nego prije skoka ali mi se cini da i to ide polako na bolje 😉 Nadam se da je to sve samo kraj tog skoka i da ce kroz koji dan opet biti moja dobra beba 😍

Odoh sad spavati a zaostatke citam sutra (ako me opet ne pljusne neka volja za ciscenjem 😁)
    Laku noc! 😴😴

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.