Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    06. Studeni 2016. 11:56

Zeznula se jer je pisala pod svojim nadimkom pa napravila novi gdje kao ima 4 djece i poznaje tu "tinu" i sljedeći post opet poslala pod starim nickom a kao osoba koja ima 4 djece.

mare1989
    06. Studeni 2016. 12:38

sjecam se i ja da je pisala da je trudna pa u 8tj spontani,pa je onda kao opet imala simptome pa se uspostavilo da su blizanci bili i na kraju u 18tj spontani opet.

mare1989
    06. Studeni 2016. 12:42

Moja sirena drugi put spava od jutros,veliki se igraju a mm ce kasnije do grada.
    Moj brat nerovozan jos kaze gledali porod na internetu 😁😁😁 pa se nevjesta jos vise uplasila. Reko sto gledas evo ja tri puta rodila,ni jedan porod nije isti bio,prezivila sam. Znam da si htjela da samo krene a kad nece sta ces sad,doktori su tu nece nista biti ni tebi ni bebi.

Sunshine1
    06. Studeni 2016. 12:50

Pozdrav svima!

Koji smijeh od ovih proljetnica! Svakakvih ljudi ima!
    Ilani super za odlicnubproslavu,nadam se da se Nikolina nece razbolit. Ja isla googlat tu Violetu! 😂 imam damr deckice oko sebe pa nemam pojma.
    Miska bravi za spavalicu! Kolko ti ukupno preko dana prespava?
    Crazy imale smo zastoj u razvoju pa zato carski.
    Nisam popamtila nista vise od jutra 😅 morat cu pocet radit sa dba prozorcica.
    Ja danas opet dala rizine jer mu se cinilo da joj jucer nije dobro sjelo na zeluscic,ili je previse pojela. 🤔
    Napravila sam na 30 ml ko i na pocetku i ona ne da je pojela sve,nego gutala,zijevala veselila se. Cini se da imam papalicu. Al mislim da cu sad par dana pauzu ili kombinirat jabuku i rizine svaka 2,3 dana. Mozda je ona spremna al cini mi se da zeluscic nije. Nisam pametna

url=https://lilypie.com]

miska
    06. Studeni 2016. 13:00

Ma pustimo briznu zenu, jos ce se umislit da je tema razgovora, takve samo na ignor!

Karlafi moja teta zabrijala na kefir pa to radi s nekim gljivicama, nemam pojma kako ide ali joj fino ispadne. Inace moja je baka znala radit kiselo mlijeko i to mi bilo prefino s toplom palentom jest! A ti mislis to bebi davat ili kako? Sto nije da djeca do 1 god nebi smjela kravlje mlijeko? 

Baby joj on je skroz opsjednut s njom i jucer sam naglasila da joj nis osim te pidame ne treba ali badava, a presladak je kako on to njoj bira pa sam pustila 😂😂😂

Sunshine spava 5× po max 10 minuta na dan 😂😂😂

mare1989
    06. Studeni 2016. 13:03

ja sam radila jednom jogurt,a mm je jednom navalio da pravimo sir pa smo i to pravili i super nam je ispao,a sirutku sam davala djeci da piju😁

06. Studeni 2016. 13:21

Pozdrav cure! 
    Evo, temperatura pod pazuhom 38.Ni šmrcanja, ni kašlja. Uhhh... Sutra doktoru. 

Vidim da sam vam dala zanimaciju danas, napeto  štivo. Ne znam sto bih rekla. Pomalo jezivo. Dobro kaže Miska, takve na ignor. 

Mare, sigurno ste danas svi uzbuđeni. Držim fige da sve prođe u najboljem redu. 

Miska bas je to slatko, tata prvi stilist 😁

Baby, čitala sam da đumbir ne smeta za dojenje. Bez pretjerivanja naravno. 

Karlafi, ja sam isto prije radila kefir sa onim kefirnim zrncima, to je odlična stvar ali bebi ne bih se to usudila dati. Za kiselo mlijeko ne znam. Od mliječnih čini mi se prvo ide jogurt pa kuhani mladi sir negdje sa 9 - 10 mjeseci, mlijeko tek od godinu dana. 

Sunshine, bravo za papalicu!  Dobro ste krenuli! Ja sam isto za postepeno uvođenje novih namirnica i ne u prevelikim količinama.

mare1989
    06. Studeni 2016. 13:27

ilani brz oporavak malenoj
    jesmo svi napeti jedino moj mm i tata su flegma,smireni

Moja jos nema temperaturu i nadam se da ce tako i ostati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.