Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    06. Studeni 2016. 18:09

LLR veceras u 8h ide u bolnicu da pocne sa induciranjem,do jutra bi abd trebala postati. Bas sam uzbudena,nerovozna jer prvi put postajem tetka. Vec sam joj narucila poklone 😁😁

miska
    06. Studeni 2016. 18:23

Masho predobro je ovo, i sto posto si to tako oni misle 😂😂😂
    I mislim da ne mozes obrisat a admin ionako nis ne radi! 

Sanjarka kad je ona u pitanju potrosit ce i previse 😂😂😂 
    samo mislim da nije provirio u onu ladicu u kojoj drzim robicu koja joj je velika jer je PUNA, a on ocito misli da nema sto obuc 😂😂😂

Mi odradile baby fitness, i malo se mucile na trbuhu, nece pa nece na taj trbuh i svaki dan vodimo borbu, sad se toliko izivcirala da je na kraju povratila trecinu boce koju je popila prije 2 sata! Sad je evo zaspala od umora! 

Pojavilo joj se malo tjemenice uz celo, sad mazem s uljem pa pocesljam i operem poslje! Jel to tako ok?

I da Abies ti si neki dan stavila one vjezbe za bebe, da li se to radi kod nekih dijagnoza ili je to svejedno dobro radit?

TPol
    06. Studeni 2016. 18:40

E evo otisli gosti, samo mi bebu razmrljavili, nije ona jos za goste 😬😬😬

I da morala sam ic citat proljetnice posto ste spominjale spaunicu, e pa stvarno svasta ima ... Ajd da laze da je trudna nego laze da je izgubila bebu svasta stvarno

A drogo nisam zapamtila sta ste pisale sorry hahha
    Vjeverica lijepo ce vam bit na krku pogotovo kad si kod svojih , moja mama ostane do petka pa zajedno idemo u hrvatsku na par dana 

Ugolina hahha a kaj to radis maloj? Haha
    Mare ajde u iscekivanju smo , kako ce se curica zvat?

mare1989
    06. Studeni 2016. 18:41

miska ja sam sva tri puta sa dripom jer trudove imala a nisam se otvarala,jedino sad sam treci put ja rekla da hocu drip na sta je on ostao bez teksta.
    A njoj su da ce joj gel stavljati. Jer njoj vec termin bio prije 10dana

mare1989
    06. Studeni 2016. 18:42

tpol zvat ce se Mia 😍

lan@luk@rit@
    06. Studeni 2016. 18:43

Mogu mislit Mare koje iščekivanje😊😊koja je to radost😍
    Ja sam Luku prenila 10 dana,moj me gin.pitao hoćeš danas ,ja kažem ajde...tako bez trudova i prst otvorena krenula u rodilište.. u 15 h probili vodenjak, dobila drip u 17:05 rodila,nadam ce da će u njoj biti tako brzo😊😊

bellaru
    06. Studeni 2016. 18:44

Pisem i zgasi mi se mob😭😭😭

Masho 😂😂😂😂😂😂 kao da gledam gle tko to govori!

Ugolina pa sta nisi do sad naucila da mi doma cohamo 🐔? 😁 

Ellie sretnih pol godine curici maloj💕💕

Vidim jucer tihe mise..a i moj je sebicnjak . Jedva cekao da se vratimo da sjedne u auto i ode u birtiju i kaze pa sta hoces u zadnje vrijeme ne idem nigdje ( a ide) . I onda udjem u kupaonu i nadjem nkegove carape na svom rucniku za lice. Samo sam ih zafitiljila i njegov pisoar pa nek pisa po njima.

Vidim ona tina luda treba..bas cu ic citat...a ona je ocito iskompleksirana i ocito nema svoj zivot pa izmislja neki svoj zivot tu po forumu. I meni bilo cudno kako je upala sa tom forom ne znam jesam li trudna...al rekoh dobro...fulala zenska..zanimljive smo joj..kad ono nismo zanimljive nego je ona fijuuu😂

Abies mi svako svoju deku jer ja navodno po noci sfrcem cijelu deku oko sebe. 😁

bellaru
    06. Studeni 2016. 18:48

Vjeverice povediii meee. Evo ja nas vozim😁😁😁 

E da sta se tice kasica..meni netko bio rekao da se pocinje sa povrcem jer ako krenes sa vocem vise vole slatko pa nece htjet povrce kasnije...
    Netko je bio nedavno napisao kako da smrznem kasice od jabuka? Skuham jabuke izmiksam i zamrznem?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.