Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    06. Studeni 2016. 13:29

Isla i ja citat na proljetnice. Sicam se ove lude i bila mi.je sumnjiva na nasoj temi.pa joj nisam.nijedan post posvetila.
    A u nas je rekla mari da joj se kcer zove Ariela. jao, jao.
    Al one bas zive nasuprot jedna druge, kokaslucajnosz. ne bi da je Split selo od 10 ljudi. Strasno!

Nego cure kad nestaje Moorov refleks? Poceo me zivcirat!

Mm radi od 7 do 19. Nas dvi same.
    Zakljucala vrata da me ne ometaju. Kuca maloprije svekar 10min (zive kat ispod). Ja se pravim da ne cujem. Nakon toga zove da di sam, da ce on doc se s njom malo igrat. Rekla sam mu da odmaramo obe i da ne moze, da bar nediljom ocu svoj mir!!
    Sad ce dignit nos al me zaboli...

• karlafi
    06. Studeni 2016. 13:31

Ovo je kao bas kiselo mlijeko za djecu. moram mamu i baku pitat za tocan recept. to bi tek nakon god dana ali danas smo nesto pricali o tome pa reko da vas pitam, jer sam cula da je dosta nase generacije odraslo na tome a danas se bas puno ne prica o tom mlijeku kad ima svasta za kupit. 
    Sjecam se kad sam imala nekih 10 god i baka je pred jednom zenom pricala o tome i kako smo sestra i ja to obozavale ko bebe. i ja ju nagovorim da skuha to opet. napravila ona pun lonac i ja kao pijem. i jao kako mi njje valjalo, malo pijem dok ona gleda a ostalo u sudoper...kao da nije bezveze pravila 😂😂😂😂

CrazyPuppet
    06. Studeni 2016. 13:45

Pozdrav, evo ako stignem napisat post. Ja opet sama s klincima, mm otišao na inventuru, moji krenuli do sestre u Dubrovnik. Vraćaju se za dan- dva. 
    Eni sretan polurođendan! Hrabrica naša 😘😘😘

Kolko štiva ima na tim proljetnicama za pročitat, haha? Bila je ta ženska meni odma sumnjiva, još kad nam se javila na trudnice... Ono c'mon mi sve pred porod a ona ne zna jel trudna ili ne... Baš imam nos za takve... 
    Vjeverice uživaj na krku! 
    Joj ova nervoza od ljudi klasika. Bolje se maknut. Samo što nekad nemoš i onda cirkus. Mi npr goste uvijek naručimo taman prije spavanja, tolko da ga vide 10min i odemo mi na spavanje. 
    Cure super vam krenula dohrana, mi još imamo 2,5mj fore... Mislim da ću se izdajati za te mliječne kašice. Moj već sad ima 7700g i 64cm... Došli moji jučer i ne vjeruju, samo se čude kolki je haha 
    Jesu vas prošle tihe mise? Jbg velika je to promjena kad stigne beba, pogotovo prva... Imamo i mi periode klanja hahaha
    Ugolina super ste vi to svezali hehe. E imaju vam u muelera one čarapice s medvjedićima ako love nožice to im je baš fora 👍
    Odoh, mali princ kenja 💩

lan@luk@rit@
    06. Studeni 2016. 14:37

Dan drage žene😊

Mi smo kod svekrve na ručku,baš sam se fino najela😉
    Mi smo imali ok noć,relativno mirnu..

Vjeverice baš si me nasmijla,Sanjarka i ja glumimo svećenike 😂😂😂

Eni želim sretnih velikih 6 mj. Najbolja cura u razredu!!😘💕💕

Ilani i Mare vašim curama expresan oporavak želim😚

Crazy ti baš imaš velikog malca,bravo bravo.Prije ritinog pregleda pogledam Lukinu knjižicu i vidim da je on imao 7300 s 3 mj.A ona jedva 7 kg s 5 mj.Tj niti sedam pahuljica moja..

Idem i ja pogledat o čemu svi pričate,ali mislim da znam o kome se radi,ako se ne var nedavno se javila na našu temu..kako kaže Miska najbolje ignor..

Neznam više ko je šta pisao..
    Da super i je ova tablica do hrane,samo sam zaboravila tko je stavio 😆

Svima ugodnu i lijepu nedjelju želim😄😄😄

06. Studeni 2016. 14:39

Deeka, Moorov refleks traje do trećeg-cetvrtog mjeseca, kod nas je bio prisutan duže, ali Nikolina je ranije rođena

Abies
    06. Studeni 2016. 14:41

Nama došao malo dida. Malo pomogao malo odmogao al neka ga. Sin mi pali živce. Tate naravno nema. Petra malo zaspala. 
    Ilani ma bit će Nikolina ok. 
    Proljetnice ona tina našla nove žrtve..ne kužim ni te admine.
    Btw Crazy privatno te pitam o jednom zahtjevu. sad si već i umišljam svašta.
    Jogurti kefiri...ja sam prelijena za to, dukat, vindija... 
    Ugolina pa što to djetetu radite 😁
    Odoh igrat se s vešerajem i drvima

Abies
    06. Studeni 2016. 14:44

Eh da kad nemam šalabahter
    Tablica je 🔝🔝🔝🔝
    Hvala!
    Crazy šteta da tvoji idu, al vraćaju se. Lijepo je kad su tu (a o pomoći neću govoriti).

Masha
    06. Studeni 2016. 15:40

Ja ne stizem nist. nas mali ko lud danas. urla nje na najjacs. evo ga napokon hrce. i to bas hrce. morat cu mu usisat nos. 

Krstitke prekrasne. svi su dosli pa i psyho tata. ne bi o njemu. mami je dao da vozi.

Sjecam se i ja ove lude. ja joj cak i odgovorila. stals sam poslje kad joj je jedan plod otiso.

Puseee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.