LLR jos on stariji od mene 8god,ja vec trece rodila a on tek prvo ceka i jos pottefilo da ce se roditi 2mj nakon moje sirene😍😍
Ma mozes ti pocet s bilo cim ne slatkim kad ce kad tad otkrit slatko 😂😂😂😂😂
mare,ja dobila prvo gel.. postoji mogucnost da joj gel nece odmah pocet djelovat,a onda iducu dozu moze dobit tek ujutro,bar mislim.. ali meni je recimo poceo kroz nekih 20 min, jos se sestre tam cudile da mi bas brzo poceo djelovat.. a onda naravno drip i udri... miska,lako tako kad dobis epiduralnu... ja ju dobila dok sam vec bila na izmaku snaga,al djelovala mi sat vremena.. i onda nakon nekoliko sati jos jednu dozu koja mi isto sat vremena djelovala
Evo mi proslavili polurodjendan.
Obukla joj haljinicu (slikice na zatborenom) I mama I tata popapali torticu.
Mm je bolje, ide na posao sutra.
Miska vjesbe od Abies su za bebe s dijagnozom al nece skodit ako ponekad vjezbas
Morala I ja na proljetice. bas sam baba 😁. sjecam se te Tine, I njenog tickera, meni to bilo ono- stavit na ticker izgubljene bebe. ne znam, cudna vibra odmah. a sto je njoj u glavi ne znam al nije dobro..
Mare sretno nevjesti I Mii.
ellie malena je prekrasna u haljinici 😍😍
ja svoju curu okupala i sredila,ona sad zaspala😊 onako u polu snu sam joj dala bocicu
Mislim da je tina zatvorena tema. Bila ošla. Sretno joj.
Miška to je iz jovančevićeve knjige godine prve zašto su važne.
Ja sam malo frik za sport, samo od srednje faksa je to sve više zapuštenije. Šmrc
No kupila gumi-gumi pa se nadam sina zapalit za to. Tko se sjeća?!☺
Masha 😂
Bellaru baš gle tko to govori.
Iako već viđeno... Al opet nasmije. Kao i ono jeste li spremni za bebu
Bellaru, a znaš da ćeš i prat čarape? 😁 I neka si to napravila.
Ja sutra moram do banke pa ću i po deke. Žao mi moje štrumpf posteljine , sad ću imat primjereniju godinama. I ktj stav!
Mare inducirli i mene gelom. Prvi malo boljuckalo, druga dva kao da sam vaginalni uzv imala. Stavljali mi ciječu noć, valjda svaka 3h. Reakcija može kasniti drugi dan. Pametno moje dijete nije htjelo van. Dalje se ne želim prisjećati. Bude to šogi brzo i školski.
a sta ces mora roditi pa kako god😁
ajme koje vrijeme danas samo za spavanje
Evo i moj bebač okupan i spava. Veći zaje**va... Oće kaveee (čoko ekspress) i odem ja stavit mlijeko da se zgrije, ali on oće kaveeeeeee kaveeeeeeee aaaaaaaaaa! (Dramatično bacanje po podu) Oćeš keks sa kavom? Neeeeeee... Ok, evo ti kava. Neeeeeee. Oću keksaaaaaaa 😂😂😂 ugl. sad pije kavu i papa keks, al nejde bez drame prvo haha
Mare sretno šogi, nek nam srerno stigne mala Mia.
Abies e sam ce si ih prat. Zna sam prat ves i to stavi samo svoj u masinu a tipa treba mu jedna stvar pa ostalo ostavi u masini.
Gumi gumi!!! Ne znam dal dijeca danas uopce znaju sta je to
Sortiraj odgovore
Najstariji