Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    22. Srpanj 2016. 15:25

Hahaha,a iskreno,valjda to, svi leze pa moram i ja.. kad tek krenu u vrtic mi smo njima zapravo stranci,odrasle osobe i ako se postavimo kao autoritet onda oni jednostavno slusaju..dovoljno je reci idemo spavat i oni spavaju..u pocetku su prestraseni ali onda se naviknu tako..tako i mi odrasli,isto se ne ponasamo ko doma ako smo u banci il negdje..tako oni jadni u vrticu.. A doma nas nasa djeca vrte oko prsta ko i sve druge haha

Rose08
    22. Srpanj 2016. 15:27

Haha, e baš me nasmijete ovak dok vas čitam, pogotovo ti Ugolina i tvoja strast u opisivanju stvari
    Puno strpljenja ti želim sa svekrvom, ja sam sa svojom u baš dobrim odnosima, čak smo i u istoj kući ali mi na katu, ali znam kak nekad najmanja sitnica me naživcira, ne mogu si ni zamislit kak bi mi bilo s ovom tvojom
    A muževi... ni tu se ne mogu puno žalit, trudi se oko malog, ali kad zaplace ili ga prebacuje meni ili komentira da bi ga mogli malo odnjet dolje kod njegovih  Pelenu se isto još nije odvažio zamijenit, ali kad stvarno zaškripi i kad je najpotrebnije usred noći ako mali ne spava spašava situaciju da ja mogu odvalit koji sat a to mi više znači od svih pelena na svijetu 

Rose08
    22. Srpanj 2016. 15:36

E i da, kak komentirate ovaj video poroda u šumi objavljen tu na Klokanici?
    Ja sam sad zapravo prvi put vidjela kak to stvarno izgleda dolje dok dijete izlazi i moram reć da svaka čast mom mužu i svim ostalim muževima koji su se na porodu usudili zavirit dolje i ne onesvijestit se hahaha Moj je baš ono sve popratio, samo su on i babica bili kad sam rađala pa je on i dolje gledao kaj se događa i bio kraj moje glave i još kad bi babica rekla podizao ili spuštao krevet, ma šou haha, veli da je vidio i kad me zarezala i svee! Nisam baš sigrna da bi ja mogla gledati tak nekoga dok mu se sve to događa bez da proplacem od muke

Ugolina
    22. Srpanj 2016. 15:53

Hahaha rose, smijeh ti je muz.. A kaj se tice mog opisivanja,kaj da ti velim, nemam zivot,hahaha... Moji prijatelji i prijateljice nemaju niti muzeve zene nit djecu nit ce skoro imat..neki jos i studiraju..i rade,nemaju vremena za mene s bebom i tak ja sirota bogica ocajnica tu piskaram kad beba spava,a svi kucanski poslovi gotovi,hahaha... Nadam se da vi ostali imate zivot za razliku od mene :)

Rose08
    22. Srpanj 2016. 16:21

Haha, a iskreno nemam baš ni ja neki život u zadnje vrijeme, moji su isto još svi na faksu i u nekim vezama i vezicama, i sama još zapravo studiram... Tak da su i moji svi prijatelji trenutno na moru uglavnom, muž radi skoro cijeli dan a ja doma s malim se zabavljam i pijem kavu sa svekrvom i njenim prijateljicama susjedama Pa onda tak isto zujim samo po internetu kad više ne znam kaj bi i gledam koje bi odjevne kombinacije kupila za vrijeme kad ću ponovno imat život hahahaha I zavidim mužu na piviiii i cigareetiii, jao kak mi zafali, jedva čekam prestat dojit hahaha

Sunshine1
    22. Srpanj 2016. 17:11

Ugolina ja te lijepo molim da nam nikad ne prestanes pisat... hahhaa
    Ja sam imala tak lijepo ispunjeno vrijeme a sad kao i vi. Nemam osjecaj da je proslo mjesec i pol od poroda pa jos uvijek pisem i pricam datume kao da je sesti mjesec...ali sve ce to sjest na svoje kad bebice porastu,kroz 2,3 mjeseca...sada svaki dan isti. Dani mi se razlikuju po broju pelena i rucku 
    Rose svaka cast tvom muzu! Moj bi se onesvijestio vjerojatno kod samog opisa svega!!!

Moja debeljuca spava od 10... sa pauzama za jest i pelenu
    Bas me zanima kaj cr navecer radit. Ja nazvala pedicu i rekla da kad nema nikoga da ipak stizem i kaze ona odmah. Tako da sam nabrzinu sve potrpala dok je Tena spavala,nisam joj ni pelenu dirala. I sve ok,pluca su ok a ovo sta ja cujem je nos ali je sluz iza...kaze da se oni i iz nosa znaju cistit kako se i po licu ciste pristevima. Bez temp i kaslja da se ne brinem...eh lako rec!!!

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    22. Srpanj 2016. 23:14

Vecer djevojke. 

Moj junior spava. A ja zujim po mobu. 
    Popodne dok sam skuhala ručak..pa rucali. Posli malo do mora. 
    Malac je danas cak i odspavao od 15-17. 

Rose moram ic pogledat video. Ja iskreno nikad nisam gledala porod, mislim na netu a svog isto bas nisam bila svjesna haha
    Muzu kapa dole! 😎

Ugolina LOL cuj mislim da ni jedna od nas vise nema život 😂 tako da ne brini ima nas 💪 zajedno smo jaci hehe

Sunshine super da je dr. potvrdila da je cura dobro. Sretno nocas. Iako moj kad bi tako prespavao veci dio dana i noc bi svejedno prespavao 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    22. Srpanj 2016. 23:17

Hihihi,drago mi cut da nisam jedina bez zivota...smijeh.. Joj da,cigareta i pivoooo,mmmm.. Sad me nostalgija primila...
    Tocno ovo,razlika u danu po rucku i pelenama..i njenom sadrzaju.. Kad smo vec kod toga,dal vasi klinci kaj manje seru?? Znaci moja je kenjala prije nekoliko puta dnevno, sada je mjesec i tri tjedna i pocela mi jednom dnevno kakat s tim da pelenu rasturi kolicina.. Dojim ju..jednom dnevno nadodam bocicu jer me satre cicajuci..

Ugolina
    22. Srpanj 2016. 23:20

Sanjarka,i ti budna u ovo doba..ja cu uskoro u krpe,dok se nateram dignut s kauca i malu prebacit u kindac

Ugolina
    22. Srpanj 2016. 23:22

Sunshine 
    Btw,drago mi da ti je dijete ok,to je najvaznije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.