Vecer mame
Evo da brzo nesto tipnem dok mala spava pristekana 😊
Petru i Arieli sretni minici 😘🎉🎈
Mi smo danas poceli s dohranom, dobila je rizine na mom mlijeku. Bilo joj je zabavno, mljackala je i otvarala usta. A i pljuvala haha sutra cu malo gusce napraviti 😂
Dala sam joj i vode na flasicu. Koji je to cirkus bio majko mila. Bilo joj je ful zabavno drzati flasu u zraku, popila je nesto, ali zanimljivije je bilo pljuvati vodu van. Mokra je bila do pupka 😂😂😂
Uspavljivanje. Jos uvijek na rukama, a teska mi je ima 8 kg. Lezecki nema sanse, pocne cmoljiti i ne gasi se dok ju ne primim na ruke i onda zaspi u roku keks. Mustra 😎
A svekrici i beba 😰 posto moja trpa sve u usta, oni njoj daju da im cucla prste, obraze?! To samo meni smije raditi! Luda sam ko puska, prijetila sam muzu s rastavom ak ti ne sredi. Uzas.
Idem mm mi donio veceru u krevet 😉
Jao cure, Nikolina mi povraca!Nekoliko puta je u mlazovima. Znači ipak ovo nespavanje imalo je razloga. Sada se sva preznojila i zaspala. Temp nema. Promatram je. Što sad, da ne idemo fizijatru onda? Vidjeti ću kako će noć proći. Ne razumijem, nitko u kući nije bolestan, dojim je, na higijenu pazim naravno, nije da je nešto prljavo u usta stavila. Jooj...
Mare bas amateri😂 a ma treba se malo svadjat i ljutit. Nije dobro ni kad je sve ruzicasto i divno.
Sunshine trebao jest u 7 a probudila ga u 8 i sad je budan i cak dobre volje😵 pa se nadam da ce bit do 11 tak pa da mu dam jest pa nek spava do jutra😀
Ilan mislim da nije nista alarmantno ako nema temp . Ne znam😩
Nadam se da nije nista.
Bebacica cucla prste i obraze??? Wtf? Koji klinac je tim ljudima?😵😨😱😱😱😲😲😲😲
Evo nas s vjezbi.. usprkos vecernjem terminu bili smo dobri. rekla teta Ema da je motoricki u skladu s svojom dobi. imamo fizijatra za 2 tj pa cemo vidjet, kazu da ce nam vjerojatno smanjit vjezbe.
Illani ajoj, zvuci gadno. nadam se da ce sve biti ok..sutra imate fizijatra? ja bi na tvom mjestu nazvala sutra gore I pitala. znam da se na vjezbe ne smije buban ici
Ilani,vjerojatno nije nista.Mozda joj malo lose sjelo na zeludac,mozda i dohrana ima nekog utjecaja.Mislim da se ne trebas brinut kad nema temp.Drzte se😘😘
Eee da,nase novo uspavljivanje je teklo super do veceras 😂😂 sad smo se uspavljivali kojih sat vremena 😥,bila je poprilicno nervozna, svako malo se razvristala pa sam ju digla i cim se smirila sam ju opet spustila,dragala ju,pjevala, pustala muziku ,svasta nesto, njoj se oci sklapaju a bori se sama sa sobom,bas ono koma..pa cvili pa pljune dudu pa ju trazi pa opet malo place..al nisam se dala smesti,bila sam dosljedna i odlucila da ne smijem odustat kad je tak dobro islo do sad i zaspala je konacno-lezecki 💪💪💪💪💪 al kak veli moj muz,i u pravu je covjek, lakse ti je bilo sad sat vremena se s njom natezat ovako,neg da si ju 20 min nosala 😂 neka,naucit ce.. bolje sad jos dok je ovako mala nego poslije..ko ce ju nosit vise.. u utorak idemo pedici na pikicu i pregled i bas me zanima koliko je teska..a bila je 7700 prije dva mjeseca.. iako mi se cini da sada polako vec manje dobiva,nekako mi se izduzila,nije mi vise tak bucka kak je bila..najvise kuzimo po tome sto joj sada vidimo vrat 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 barem dio prije joj nismo vidjeli vrat 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji