Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    02. Studeni 2016. 19:32

vecer curke

ja i mm trenutacno vodimo tihu bitku. Da se malo izjadam
    dogovorili smo se da ce on ispeci meso kad dode jer stalno kuka kako sam ga presusila,kako nije dovoljno slano. I sad doso kuci i pita jel gotova vecera,samo sam ga pitala to ti mene jebes u mozak ili sta,prvo si reko da ces ti ispeci i sad kazes jel gotovo. Na kraju sam ja ispekla i sta me briga. Vecerala sam drzeci Arielu u ruci,jer gospodin se ljuti a mene zaboli ona stvar.
    koliko god on radi dobrih stvari,zbog nekih tako rijeci meni dode da placem.mrzim tako da jedno se dogovorimo a on tako dode i kaze.😩😩

Sunshine1
    02. Studeni 2016. 19:43

Bellaru kakvo stanje kod vas? T zaspala u 7. 
    Placem na ovo za pokrivanje 😂😂😂 ja njoj stavila kapicu na glavu,valjda nije nis pobrala hahahhaha
    A muuslim pa noc ce sada padat u 16?30/17 pa kaj necu popodne van,ne kuzim!! 
    Od jada sam cijelu kucu polizala i donese ju i veli ja mislim da nju nesto boli,jesi joj mjerila temp. Jok,ona je takva. Svakih par dana. Kad ja kazem da je zahtjevna svi kazu na nijeee mama je zlocesta!!😤😤😤😤

url=https://lilypie.com]

bellaru
    02. Studeni 2016. 19:46

Sanjarka  ma.nemam pojma. Valjda takav dan

Tpol king cross

Dok sam sve procitala ja ispunila jednu str

A vidim bebe tulumare po noci.
    Gosti otisli jutros😓 umorilo me 
    I onda mali place umjesto da oboje uzivamo u tisini😩
    Sva sam neka nervozna. Sve me strah da cu se iskalit na kom ne treba a ne na kome treba.

CrazyPuppet
    02. Studeni 2016. 20:22

Ugolina i Ejić super za uspavljivanje. Mi smo ovo noćno s Josipom svladali bez frke, a s Jakovom dan danas nikako na zelenu granu. Josipa podojim, stavim u krevetić i zaspe. Nekad zna malo cendrat, pa ako se u par min ne smiri sam, opet ga podignem na ruke, umirim i stavim nazad.

mare1989
    02. Studeni 2016. 20:32

Crazy hahahah kod mene hormoni divljaju
    ja trpim puno toga,a znam da i on trpi i suti na mojih dosta gluposti ali danas sam pukla jer cijeli dan s njima troje vec par dana tako,a on dode i ode u sobu za komp.
    Pomirit cemo se mi znam ja to ali eto danas mi prekipilo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.