😂😂😂😂vidjela i ja to i umrla od smijeha!sad smo sluzbeno cudakinje😉
Znala sam da ce se barem mare tu nac..kaj ima,mare? curica,jeste kaj ozdravile?
Ma jesmo.nije poslije ni imala temp,cistili svaki cas nos i sad je super!
Bas ste cudakinje i ludjakinje😉
Veceras sama okupala malog. Super proslo. Sad on pajki a ja lakiram nokte😊
Mislila da kako imam goste da vas necu do bozica polovit al tu je takvo zatisje da ce mene druge cure morat polovit.
Gdje mi je vjeverica
Pozdrav cure! Citam vas cijeli dan onako usput iako danas i nema bas puno za citati, ali ipak nisam zapamtila o cemu ste pisale. Mozak ko u kokosi 😂😂
Zelim sto brzi oporavak svima koji ste bolesni i svim bebama koje su bolesne!😘😘
Zelim i sretne minice svima koji ga slave! 😘😘
Vidim da imamo novi klub-ludakinje 😂😂😂 Mislim da bi nas nasi muzevi cesto svrstali u taj klub da znaju da postoji 😂😂
I menge su krenule, ja je jos nisam dobila. Sta se mene tice, moze doci. Nikad nisam imala bas obilne ni bolne pa mi ta 3-4 dana i nisu predstavljala neki problem. Ali nakon sto mi je susjeda rekla da ona nakon rodenja kceri 10 godina nije imala mengu, ja svoju sad cak i prizivam 😯 ipak bi ja jos barem jednu bebu 😆
E da, kod mene kosa pocela ispadati. Prije trudnoce sam imala 3 dlake na glavi, za vrijeme trudnoce se malo oporavila i zgusnula, sad kad sam s 5 dlaka na glavi je opet pocela ispadati. Moram napraviti termin kod frizerke 😣😢
Moja beba danas dobra 😍😍 Poceo je hvatati novi sat, bio budan oko pol 8, a sad navecer zaspao tocno u 20 😆 Bili smo u setnji u ergo gdje se lijepo stisnuo na mamu i zaspao 😍😍 Bili i u trgovinama posto je kod nas sutra sve zatvoreno, u trgovinama smo se nosali u ergo pa je bio dobar i spavao, ali kako bi ga stavila u sjedalicu u autu, pocela bi vriska i krokodilske suze. Kad smo stigli kuci bio je toliko izmoren da je odmah zaspao i spavao od 14-17h 😍😍
Kako ste vi proveli ovaj lijepi dan?
Gdje nam je Sanjarka? Kako je prosla festa? Kako su se mudrici svidale tenke? I da, sretan joj rodendan!! ❤🎁🎂🎉🎊
Toliko od mene za danas. Odoh spavati. Laku noc!
Ajde da ja jednom skuham 🍩🍪🍫🍮☕☕☕☕☕☕🍼🍼🍼🍵🍵🍵🍵🍵🍳🍳🍳🍳🍳🍳
Mi budni naravno od 7 po 'starom'.
Nadam se da ce se to uskoro popravit 😥
Idem prat kosu jer nisam jucer od njene nervoze a u pola 9 smo na misi...
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji