Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    31. Listopad 2016. 13:33

bellaru i meni je tako jednom od mm rodaka mala isprljala nov kauc,najgore mama od te male kod svoje kuce sve pazi a kod mene kad su dosli  pustila da radi sta hoce sutila sam zbog mm inace bi ja svasta rekla

bellaru
    31. Listopad 2016. 13:47

To nije nis. Sogor kupio novu veliku plazmu i dosli im kumovi sa klincima i ovaj stariji doso do tv-a i pocne rukama lupat po ekranu. Sogor se preznojio a ovi nis😂😂😂

bellaru
    31. Listopad 2016. 13:49

Ellie sta preuredjujete?

Masha
    31. Listopad 2016. 15:23

Bokic cure. ja svoju nisam slala u vrtic danas (spojene im grupe
    .nema ih pola i tak). uglavnom, kuliram i ok. vodila sam ih van (mali samo vani spava)..rucak skuhala sinos..ali mene ubi sto ne mogu maloj objasnit da se makne od malog. sva je smrkava i stalmo mu nest tepa i unosi mu se u facu. ljubi rukice...i onda ja ekspolodiram i vristim a vec tad mi zao. a kak da joj pustim ..a opet..stalno ce bit smrkava..zive u istoj prostoriji..ma ne znam.

Bellaru ja sanjala da ti u cosmu kupujes nesto a mali ti ukenjan. i probudim se a ono moj ukenjan..

Ovo moje malo samo vani spava. i kad ga tata cuva.
    Pysa

bellaru
    31. Listopad 2016. 16:15

Masho 😂😂😂 eto u snu ti smrdilo😂

lan@luk@rit@
    31. Listopad 2016. 18:20

Mojoj Riti opet nosicprocurio,temp nema ,kapam fiziološku...😡😔

Sanjarka pošalji koji kolač😜

Abies petra je prava akrobatkinja😍

Bellaru super su ti slike😁

Ugolina meni je krvarenje normalno..samo šta sam ih prvi put imala u 20 dana 2 puta ,drugo krvarenje je trajalo 12 dana😆

Ugolina
    31. Listopad 2016. 20:43

😂😂😂😂😂😂😁😂😂 upravo sam vidla na fox life reklamu za nest magenta1 i nesto bla bla radite li neobicno ovo ono,stavljate li neobicne tetovaze,druzite li se s ljudima koje ste upoznali na forumu ?? bas me nasmijalo 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.