bellaru i meni je tako jednom od mm rodaka mala isprljala nov kauc,najgore mama od te male kod svoje kuce sve pazi a kod mene kad su dosli pustila da radi sta hoce sutila sam zbog mm inace bi ja svasta rekla
To nije nis. Sogor kupio novu veliku plazmu i dosli im kumovi sa klincima i ovaj stariji doso do tv-a i pocne rukama lupat po ekranu. Sogor se preznojio a ovi nis😂😂😂
Bokic cure. ja svoju nisam slala u vrtic danas (spojene im grupe
.nema ih pola i tak). uglavnom, kuliram i ok. vodila sam ih van (mali samo vani spava)..rucak skuhala sinos..ali mene ubi sto ne mogu maloj objasnit da se makne od malog. sva je smrkava i stalmo mu nest tepa i unosi mu se u facu. ljubi rukice...i onda ja ekspolodiram i vristim a vec tad mi zao. a kak da joj pustim ..a opet..stalno ce bit smrkava..zive u istoj prostoriji..ma ne znam.
Bellaru ja sanjala da ti u cosmu kupujes nesto a mali ti ukenjan. i probudim se a ono moj ukenjan..
Ovo moje malo samo vani spava. i kad ga tata cuva.
Pysa
Mojoj Riti opet nosicprocurio,temp nema ,kapam fiziološku...😡😔
Sanjarka pošalji koji kolač😜
Abies petra je prava akrobatkinja😍
Bellaru super su ti slike😁
Ugolina meni je krvarenje normalno..samo šta sam ih prvi put imala u 20 dana 2 puta ,drugo krvarenje je trajalo 12 dana😆
😂😂😂😂😂😂😁😂😂 upravo sam vidla na fox life reklamu za nest magenta1 i nesto bla bla radite li neobicno ovo ono,stavljate li neobicne tetovaze,druzite li se s ljudima koje ste upoznali na forumu ?? bas me nasmijalo 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji