Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    30. Listopad 2016. 23:44

Evo i mene tipnem pa spavanav

Sanjarka pa sta je mudrica rekla za poklon? Svidaju joj se tene?
    Crazy a tvoj Josip se sam zabavi nemoras stalno oko njega?
    Bellar pa bas lijepa priroda idem vidit slike koje si stabila 
    Ugolina tvoj m treba dugo da se spremi heheheh 
    Ejic znaci ima medo verzija ovce za kupit? 

A di ste kupile ovcu ima na netu? Mi idemo za hr mozds bi je kupila , ovih dana smo koristili usisivac odma prestane plakat al nezaspe 😬 3 dana je bila bas nervozna nismo znali sta bi, nosimo je nevalja, lezi nece, viber nece ... Bas neznam sta joj je bilo a danas evo spava cijeli dan nadoknadujuje to sto je bila Budna....
    Mare moja ti isto slini i gura sakicu u usta kazu da nemoraju bit to zubi... A leonardo i clarissa su bili dobri kao bebe?

deeka
    31. Listopad 2016. 00:03

TPol ja svoju cili dan animiram, izuzev sta se sama malo zabavi bez pelene i u lezaljci dok ja doruckujem/rucam.
    I moja bali, a ni z od zubiju. Meni to slatko :)

lan@luk@rit@
    31. Listopad 2016. 06:17

Jutro mame!!

Prvo evo vam malo kave🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍩🍩🍩🍩🍩kako kaže Ugolina iz šalice "gadure"😂😂😂😂

Rita ima prilično nemirnu noć,stalno je na sisi i cvili kroz san ...pa ja ne mogu više spavati...

Sanjarka tvojoj  Mudrici želim najjj sretniji rođendan💕💖🎆🎇🎉🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎇🎇🎇🎇🎇🎆👓👓👓👓nek je zdrava,sretna,vesela zauvijek!!!i tebi majko čestitam😘😘

curicax3
    31. Listopad 2016. 06:43

Evo i mene na kavu!budni od pola 6,al njoj to ocito 7.I napokon je uspavam i mm nam upadne u sobu kad je isao radit.I ona pocne vristat od smijeha.Ubila bi ga.

Lani sretan rockas😘😘😘😘i cestitamo i mami,ipak je to prvi mali okrugli

CrazyPuppet
    31. Listopad 2016. 07:06

Jutro komadi!
    Kave amo, utjehe nema u vodi 😂
    Mi po starom satu al sve pet, jedno buđenje. 
    Lani mudrici sve najbolje za rođendan, neka nam je živa, zdrava i sretna 🎂🎂🎂🎂🎂💐
    Čestitke i mladoj mami 🌹
    Znači to su homeopatske, aj super baš ću probat kad dođemo do toga 👍
    Tpol izdrži 5min u babygymu, jel se to računa? 😂😂😂 U zadnjih 10 dana mu ne smojem izaći iz vidokruga, odma vriska na najjače 😒
    Kako ste mi vi jutros 🎃🎃🎃

Sanjarka88
    31. Listopad 2016. 07:14

L&L&R daj tu jednu kavu tribat ce danas 🍵

Hvala na cestitkamaaaa nije mala stvar ❤ s obzirom da je ona na dvoznamenkastom broju prepostavljam da sam ja stara 😂
    Danas ce bit show kroz kucu ugl stavim sliku torte 😉

Noc nam prošla ok s jednim buđenjem u 2 i evo sad se probudio. 

Ejic tm je 🔝🔝🔝 mama ispala duda 😂😂😂

Deeka mislis kad krenu lovit igracke dok su na trbuhu ili kad zbog njih dizu glavu? 😃

Tpol danas ce mudrica dobit tene 😉
    Ovca ti ima u bubamare

L&L&R sta nam muci Ritu? 

Curice i meni je to mm znao napravit 🔫🔫🔫

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    31. Listopad 2016. 07:18

Cure koje su dobile vjesticu,kakva vam je bila ta prva poslije poroda? ja krvarim brate ko da me netko nozem priklo,ne stignem namijenjat tih ulozaka,katastrofa.. uglavnom,jel bi to bilo tak normalno?

Ugolina
    31. Listopad 2016. 07:22

🎃🎃🎃👺👺👺👹👹👹👯👯😽😽🙈🙈👻👻👻👻 
    Zene,sretna vam noc vjestica, iiihihihihihihi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.