Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    31. Listopad 2016. 07:37

LLR kava mmmm
    Pridružujem se čestitkama mami i desetogodišnjakinji, puuuuno sreće veselja zdravlja i petica u imeniku!
    Ejic nema dude 😀  čekajte kad počnu sve jesti i ujutro ti šašavi muževi nas probude gladan/gladna je. Pa jbt otvori frižider i nahrani (zašto nema smajlić koji se pljasne po glavi). 
    Bellaru malo na izlet 👍
    Tpol oko 3mj počnu hvatat igračke i još bolje sve što to nije. Duže mogu držat glavu i više (45 -> 90°), tako i ruke prvo su na laktovima (dopužu do igračke i ko psić njam) pa na dlan. Pa love jednom rukom... Onda im je iduća velika stvar s boka doć u sjedeći položaj (6mj)

mare1989
    31. Listopad 2016. 07:38

jutro cure

moze meni jedna kava

Lani sretan rodendan sve najbolje joj zelimo

tpol Clarissa je bila super beba,nikad nije plakala,spavali smo po cijelu noc,zubice dobila ni osjetili nismo,Leonardo je bio isto super beba,on nam nije dao da spavamo,pa nam je bilo cudno nakon Isse da je on takav,isto zubice dobio bez problema.Sve u svemu dobre bebe

ugolina ja sam krvarila jako,tako 7dana 

mi smo imali uzasnu noc,baby se stalno budila pa je onda od 4-5h pricala sama sa sobom,uspjela je svuci hlacice dok je pricala,to su one sa stopicama.

Ellie00
    31. Listopad 2016. 07:42

Jutro
    Mi jos u vz,mm za divno cudno slobodan danas pa produzili. 

Bili jucer kod ujka/ujne/ bake I nitko ne moze vjerovat da se toliko svima smije. 
    Danas dolaze majstori pa cemo znati cijenu preurednenja.

Lijep dan svima posebno slavljenici maloj

Sanjarka88
    31. Listopad 2016. 08:14

Ugolina prve 3 menge su mi bile takve dobro si rekla kao da me netko nozem priklao...tek sad ova zadnja 4. napokon normalna 

Junior na trbuhu ne mice jos niti pokušava puzat. Jedino je počeo lovit igracke jednom rukom

Ellie uzivajte u vz 😉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    31. Listopad 2016. 08:16

I da otkrio je vrištanje aaaaa

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

31. Listopad 2016. 08:45

Dobro jutro! 
    Može i meni jedna gadura-gudara kave 😁
    Sretan rođendan Lani mudrici i njenoj lijepoj mami! Sanjarka, jel ti proletjelo ovih deset godina?

Ugolina, jel idete pješke do Bundeka? Super šetnja. 

Inače, kako bebe papaju ovih dana? Mi se nikako pomaknuti sa par žličica na više a jučer odbila sve. Nije ništa pojela, sve je popljuvala. Krumpir pire koji inače voli nije htjela pa sam joj kasnije ponudila krušku - jabuku od Hippa, napravila facu kao da to prvi put proba i nije htjela ni usta otvoriti. Štrajk.

Abies
    31. Listopad 2016. 09:07

Petra puđe ko navijena, lovi igračke i zum u usta. Puzanje ono vojničko, guza u zrak i privuče prsima. Još malo i puzat će kako treba. A iz baby gyma izađe začas. Ne smijem ju pustit minute. A uživa kad osjeti da stoji. Ludilo!
    Ilani nekidan je jedva jela, jučer pola frutekove kruške. Ja zadovoljna. Fino mljacka guta... Sin mi s kašicama oduzeo god života. On je strava bio. Jedva par žlica. A ako su bili komadići (kao pola zrna riže) gušio se. Baš nas sve napatio.
    Spava se odoh glumit neku vilu i pospremat

TPol
    31. Listopad 2016. 09:25

Jutro svima! 

Sanjarka uzivajte onda danas i tvojij mudrici sve najbolje , javi kako je reagirala na tenisice m ja sam skuzila da ih je nasla u bakinoj sobi, nest sam krivo procitala
    Deka crazy znaci to je normalno, malo spavanja i cijeli dan ih moramo zabavljat? Abies aha znaci od 3mj moglo bi se ocekivat da se sami zabave 👍🏻
    Evo moja me gleda i samo cekam da pocne vristat hahha juce je cijeli dan prespavala , ono bilo ju je tako lako jspavat nevjerojatno , napunila je baterije za cijeli tjedan 😂😂😂
    Sutra mi dolazi mama pa nek ona malo glumi klauna hehhe samo vec sam rekla bacit ce mi mobitel kroz prozor haha opasna je .... 
    Knjiga sretna beba napokon stigne mozda nam pomogne 😬

Ovdje je prekrasan dan pa idemo van 🍁☀️🍁☀️🍁Naravno u ergu kolica nisu u opciji 😞 Puse svima

TPol
    31. Listopad 2016. 09:34

Kako se na klokanici mogu otvorit fotke koje smo stavili ? Ja ih samo vidim nako male

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.