Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    29. Listopad 2016. 13:34

Mare profilba je preslatka!! Di si kupila traku?

Ja rijesila kozmo,kupila sve sta sam planirala,sebi,Teni i sveki neku sitnicu osim najbitnijeg. Rizinih pahuljica,neeemaaa. Pa di to kupite? Bila i u mercatoru. Vidit ce mm jos u DM preksutra. A tako sam se veselila da cemo sutra papat!! U Kozmu u DR nema nikakvih tih praska,samo kasice u staklenkicama. Mi jos malo spavamo pa van iskoristit ovaj divan dan. Vidim da ekipa osto na zraku,nitko ne tipka.

url=https://lilypie.com]

bellaru
    29. Listopad 2016. 13:38

Mare slika je 😍😍😍😍😍 mala je secer! 

Evo mi ostali malo sami pa da vas procitam😀

mare1989
    29. Listopad 2016. 14:09

Hvala curke
    Trakice je sveki kupila od neke zenske iz bosne

Littleladybug
    29. Listopad 2016. 14:09

Sandrich na 4. smo, di cu vise od toga 😂😂 ocito mi dijete pisa ko hidrant 😂😂

mare1989
    29. Listopad 2016. 14:17

baby moj sin je isto tako nenormalno piskio,na sve je skoro prolazilo.

deeka
    29. Listopad 2016. 15:05

Baby ko da svoju svekrvu slusam :)
    Mi cemo krstenje vjerojatno izw Nove godine. Mi planiramo 30tak ljudi ali mi se jos ne da s obzirom da je samo na cici svako malo. Jbt dobila je 400g u 8 dana :D

Tpol nema ih. Ono nekidan je bila reakcija na hranu. Nakon vadenja krvi i urina ustanovljeno da ima upalu mjehura pa je mozda i s tim bilo povezano.

Mi bili oko 10ipo u Kozma po pelene, maramice i nesto kozmetike. Pa do Emmezette kupit cipele meni i muzu, i uspili kavu popit, s ona tih 2ipo sata prespavala.
    Sad spava drugu turu koja ce vjerojatno trajat pola sata.

Ugolina
    29. Listopad 2016. 15:55

Moja zlica danas spavala dva puta po 15 minuta 😈😈😈😈 kokos..sad sam kod svekra i svekrve s njom vec sat vremena i sad je konacno zaspala..bas me zanima oce li potegnut kak spada il bu pak zajebavala..ma barem da sat vremena odspava da moze do osam izdrzat i noc dobro spavat.. Ne kuzim kak joj se nije spavalo bas,cetri mjeseca ima?!?!?kaj me briga,bitno da nije zlocesta i ne cvili,nek me zabavlja 😂😂😂cekam muza da idemo jest skupa gladna sam ko pas,valjda bu doso kroz 20 min tu.. ne znam kaj jos da vam kazem...

Ugolina
    29. Listopad 2016. 16:01

Pokusala sam objavit video al se ne moze

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.