Mare profilba je preslatka!! Di si kupila traku?
Ja rijesila kozmo,kupila sve sta sam planirala,sebi,Teni i sveki neku sitnicu osim najbitnijeg. Rizinih pahuljica,neeemaaa. Pa di to kupite? Bila i u mercatoru. Vidit ce mm jos u DM preksutra. A tako sam se veselila da cemo sutra papat!! U Kozmu u DR nema nikakvih tih praska,samo kasice u staklenkicama. Mi jos malo spavamo pa van iskoristit ovaj divan dan. Vidim da ekipa osto na zraku,nitko ne tipka.

url=https://lilypie.com]
Mare slika je 😍😍😍😍😍 mala je secer!
Evo mi ostali malo sami pa da vas procitam😀
Sandrich na 4. smo, di cu vise od toga 😂😂 ocito mi dijete pisa ko hidrant 😂😂
Sandrich na 4. smo, di cu vise od toga 😂😂 ocito mi dijete pisa ko hidrant 😂😂
😂😂😂 E jbg onda 😂
baby moj sin je isto tako nenormalno piskio,na sve je skoro prolazilo.

Baby ko da svoju svekrvu slusam :)
Mi cemo krstenje vjerojatno izw Nove godine. Mi planiramo 30tak ljudi ali mi se jos ne da s obzirom da je samo na cici svako malo. Jbt dobila je 400g u 8 dana :D
Tpol nema ih. Ono nekidan je bila reakcija na hranu. Nakon vadenja krvi i urina ustanovljeno da ima upalu mjehura pa je mozda i s tim bilo povezano.
Mi bili oko 10ipo u Kozma po pelene, maramice i nesto kozmetike. Pa do Emmezette kupit cipele meni i muzu, i uspili kavu popit, s ona tih 2ipo sata prespavala.
Sad spava drugu turu koja ce vjerojatno trajat pola sata.

Moja zlica danas spavala dva puta po 15 minuta 😈😈😈😈 kokos..sad sam kod svekra i svekrve s njom vec sat vremena i sad je konacno zaspala..bas me zanima oce li potegnut kak spada il bu pak zajebavala..ma barem da sat vremena odspava da moze do osam izdrzat i noc dobro spavat.. Ne kuzim kak joj se nije spavalo bas,cetri mjeseca ima?!?!?kaj me briga,bitno da nije zlocesta i ne cvili,nek me zabavlja 😂😂😂cekam muza da idemo jest skupa gladna sam ko pas,valjda bu doso kroz 20 min tu.. ne znam kaj jos da vam kazem...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji