Mare profilba je preslatka!! Di si kupila traku?
Ja rijesila kozmo,kupila sve sta sam planirala,sebi,Teni i sveki neku sitnicu osim najbitnijeg. Rizinih pahuljica,neeemaaa. Pa di to kupite? Bila i u mercatoru. Vidit ce mm jos u DM preksutra. A tako sam se veselila da cemo sutra papat!! U Kozmu u DR nema nikakvih tih praska,samo kasice u staklenkicama. Mi jos malo spavamo pa van iskoristit ovaj divan dan. Vidim da ekipa osto na zraku,nitko ne tipka.
url=https://lilypie.com]
Mare slika je 😍😍😍😍😍 mala je secer!
Evo mi ostali malo sami pa da vas procitam😀
Sandrich na 4. smo, di cu vise od toga 😂😂 ocito mi dijete pisa ko hidrant 😂😂
baby moj sin je isto tako nenormalno piskio,na sve je skoro prolazilo.
Baby ko da svoju svekrvu slusam :)
Mi cemo krstenje vjerojatno izw Nove godine. Mi planiramo 30tak ljudi ali mi se jos ne da s obzirom da je samo na cici svako malo. Jbt dobila je 400g u 8 dana :D
Tpol nema ih. Ono nekidan je bila reakcija na hranu. Nakon vadenja krvi i urina ustanovljeno da ima upalu mjehura pa je mozda i s tim bilo povezano.
Mi bili oko 10ipo u Kozma po pelene, maramice i nesto kozmetike. Pa do Emmezette kupit cipele meni i muzu, i uspili kavu popit, s ona tih 2ipo sata prespavala.
Sad spava drugu turu koja ce vjerojatno trajat pola sata.
Moja zlica danas spavala dva puta po 15 minuta 😈😈😈😈 kokos..sad sam kod svekra i svekrve s njom vec sat vremena i sad je konacno zaspala..bas me zanima oce li potegnut kak spada il bu pak zajebavala..ma barem da sat vremena odspava da moze do osam izdrzat i noc dobro spavat.. Ne kuzim kak joj se nije spavalo bas,cetri mjeseca ima?!?!?kaj me briga,bitno da nije zlocesta i ne cvili,nek me zabavlja 😂😂😂cekam muza da idemo jest skupa gladna sam ko pas,valjda bu doso kroz 20 min tu.. ne znam kaj jos da vam kazem...
Sortiraj odgovore
Najstariji