Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    27. Listopad 2016. 19:50

Tetovažu nemam, nekoć htjela. Nebitno. Frendica ima na uhu i predivno mi izgleda. 
    Kašica uh danas nikako. Jedva nešto malo. 😞 
    Odoh ludovat

bellaru
    27. Listopad 2016. 19:55

Ellie ne smatram tragicno vjezbanje sa malim nego smatram tragicno donosenje takvih dijagnoza na temelju pogleda i onda te jos narucuje 5 dana za redom da dolazis u bolnicu na te vjezbe. Kazem, ukoliko stvaro nesto nije u redu idem i na kraj svijeta ako treba. Samo eto izbaci me iz takta malo takve stvari. 
    Kad god imamo doticaja sa nekim doktorom koji je bahat, bezobrazan, nestrucan itd moja mama zna reci mojoj sestri da ako ona bude takva da ce ju zviznut😁 

Crazy tetovaze na muskima 😍😍😍 a i moj se protivi tome..morat cu ko sa mamom. Samo se doma pojavit sa tetovazom pa onda nek sere kolko hoce😁 fini si shopping obavila...ja kupila u original marines malcu jaknu i dva kom donji dio tenerke i necaku 2 kom donji dio . Imaju 30% na sve . Al sam kupila od 3 do 6 mj a on pliva u tom pa si mislim da odem po jos jedne do 3 mj. 
    A sebi u stradivariusu maskirnu kosulju i dvije vestice😁 i razmisljam da si odem jos kupovat nes😁 

Mare na slici je tvoja tetovaza ili bi to htjela? 

Sanjarka  kako izgleda taj rodendan u kinu? Vidjela reklamu pa me zanima😁

bellaru
    27. Listopad 2016. 19:56

Abies tetovaza na uhu??

bellaru
    27. Listopad 2016. 19:57

Kolko uho ima???

bellaru
    27. Listopad 2016. 19:58

I ja primjetim svaki dan na novom mjestu strije. Al boli me dupe!

Abies
    27. Listopad 2016. 20:01

Ušna školjka od vrha do rupe za naušnicu

bellaru
    27. Listopad 2016. 20:06

Ja imam male usi i jedva stale dvije rupice..kad su mi trecu busili su mi malo i ovaj tvrdji dio zahvatili i uvijek mi je to smetalo pa si zato ne mogu predocit tetovazu na uhu😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.