Rodjendan u kinu bezveze. Idu gledat film i dobije svatko sok , kokice i barnya... mozes rezervirat stol pa donit svoju tortu, tanjure, vilice, čaše, noz 😂😂 i sok moras uzet u njih pa te dođe bokal Cole 40kn haha
Ugl nista od torte imat ce je doma
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
bellaru ovu tu bi htjela
Ja imam na vratu 😁 stavila sam slike. Ja imam tattoo strije jedino po trbuhu
Moja curka u subotu ide na rockas sva je sretna 😁 to joj je prvi put da ide na party . Sad me stalno pita mama jesam li ja sad velika cura 😍😍
A jel slave jos djeca rodendan u mcdonaldsu? A sanjarka a igrraona?
Mare na vratu😱 tooo boliii a boljet ce i ovo dole na nozi😱
Pa i je velika curka😊 rockas party😊
Mislim da slave u mc-a. Pitala ja svoju hoce li ona al nije htjela. Igraonice su joj bile zabavne kad je bila mlađa sad vise ne...
Ugl silno je tila taj kino pa eto joj ga
Mare nego sta nego velika cura ❤
Zaboravih
Bellaru i ti lipo trosis vidim ja. U odnosu na vas ja sam čisto ok 😂😂😂
bellaru vise me bolilo ovo slovo od mm,nego ova na vratu. Sreca tattoo majistor mi je lijep i sav sexy pa me odma manje boli 😂😂😂
Bome se ovdje trosi na veliko. Meni vi trebala jakna nova,al bot ce jos ovu zimu. Kad mala prda bude velika i kad se odljepi od sise odem u Roses na veci shopping.
Samo da javim da je Janko upalio i zaspala. Kad aam joj uzela sisu jer je pocela dudat pocela deracina. I mislim si aj sad da te vidim ovcetino stara. Spustim je u kinic i ona se smiri. Ne znam jeaam vise bila sokirana,iznenadena i sretna 😂😂😂😂😍😍😍🙏🙏🙏🙏🙏
Uglavnom onda je krenula pricat sa njim kojih 10 min i kao da ce plakat....pa sam ju lagano po dupencu tuckala i zaspala. Ja gledam kao uspjeh. Zaspala po PRVI PUT lezeci u kindicu.
Idem jest i pegla party.
url=https://lilypie.com]
Crazy i bellaru bome lijep shopping👏👏meni je bolje da sutim o svojim shopping pothvatima,moja mama kaže da to već prelazi u bolest,ali ona nije mjerodavna jer ona mrzi kupovati(čudna žena)😂😂
Cure slike se mogu vidjeti tako da preko profila uđete u prijatelje,pa pojedinačno npr.Sanjarka...jer ovako na naslovnici ne ucitava više od 3-4 stranice😏
Sanjarka i moja Lana je prošle godine slavila u kinu,i ove će,poslje u mc -a na happy meal I dobro je,sad im je to dir😃
Sortiraj odgovore
Najstariji