Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    27. Listopad 2016. 20:47

Ako mu se ista, nedaj boze, dogodi od tog govnastog cjepiva, upucat cu nekoga 😥

27. Listopad 2016. 20:52

Bellaru, mi smo ti išle tako u dnevnu bolnicu pet dana. Fizioterapeuti s njom vježbali a ja gledala i učila, peti dan sam ja vježbala s Nikolinom pod njihovim vodstvom i nadzorom. U sklopu te dnevne bolnice obavili smo i neke pretrage, kao EEG, VEP i još nešto ne sjećam se kako se zove, uglavnom za vid i sluh,te kontrolu kod neuropedijatra i uzv mozga. Sljedeći tjedan idemo kod fizijatra na kontrolu pa ćemo vidjeti hoće li nas opet naručiti u dnevnu bolnicu ili ćemo dolaziti na vježbe par puta mjesečno kao i Ellie (navijam za ovo drugo). Nadam se da nakon pravog pregleda biti ćeš mirnija.

bellaru
    27. Listopad 2016. 21:15

Znaci kino je novi trend! Pa i ja bi rockas slavila golden class film , pojest nesto i popit uz film i doma😁 

A joooj kad me ponese shopping nakupujem se! A planiram ic i u ikeu u ponedjeljak🙈🙈🙈 a jos sutra opet mislim do arene jer moram.kosulju mjenjat jer ja kad kupujem ne isprobavam. Osim ako je haljina za posebne prilike i cipele/tenesice😀😀😀 
    Gdje je taj zgodan sta tetovira???

Sunshine znaci ovca djeluje?!🖒🖒🖒🖒 

Ja cure moje danas samo slatko jedem. Slano nista i samo cokolade i kolace i kavu. Zrigat cu se😒

Sandrich drzim fige za sutra!

Ilan hvala da znam sta me ceka ako cu ici. Nadam se da cu prije otic u klaicevu nego cu morat gore na to .

curicax3
    27. Listopad 2016. 21:31

Pa Bellaru sta se nisi ti hvalila da ne jedes slatko😂bila si moj idol,a sad sve palo u vodu😂
    Vidim sopingira se naveliko,ja ne smijem ni spominjat,mene se ne smije pustat iz kuce,mama i svekrva mi stalno zvocaju da nisam normalna,pogotovo s tom kupovinom za djecu.Jucer u Zari ostavila 550 kn😭sve za djecu.Al tjesim se da to kupujem zalihe za onih drugih 6 mj.kad necu moc😆

curicax3
    27. Listopad 2016. 21:34

I da cure,bas ste mi sve zgodne!lijepo je ovako spojit lica sa nadimcima,jer ste vec sve prirasle srcu.Vise ne mogu zamislit dan bez foruma🤗i ja dugujem sebe,oprala sam kosu pa mozda sutra nabacim bar maskaru da se slikam😂il cu iskopat neku na kompu sliku,nemam uopce sebe na mobi jos,jer je novi

Sanjarka88
    27. Listopad 2016. 21:38

Ja neznam jel moja plaća mala a vase velike ili peglate kartice 😂😂

Junior mi opet malo vruc. Digitalni braunov kaze u guzici 38.5 a živin i alkoholni 37.4 jebo ih ja pa se sva tri nisu mogla usaglasit 😠😠😠

L&L&R oooo i kino i mc nisam znala da je to sad moderno mi smo sa sela nismo u toku 😂😂😂
    Bit ce njima ok i kino haha 

Sunshine 👍👍👍 za ovcu

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    27. Listopad 2016. 21:40

Sandrich sretno na cijepljenju i nemoj uopce puno razmišljati o tome samo ces se ubedirar. Bit ce to ok 😉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    27. Listopad 2016. 21:54

Kako ste? kaj delate? ja se davim u sladoledu..kornet vanilija..bas mi pase..beb spava..gledamo star trek muz i ja.. 
    Eee da vam velim, muz kupio usisavac jer je bio na akciji iako imamo doma drugi koji radi savrseno..mozda vam je procitao misli i kupio ga za svaki slucaj jer smo kupili aspirator jucer 😂😂😂😂😂😂😂😂

CrazyPuppet
    27. Listopad 2016. 21:56

Ilani mogu se tako dijelom slike vidjet, al nema komentara ni niš 🤔
    I vi ste krasni, maturant već pravi zgodni dečko 😎
    Moram vam tu napisat po sjećanju jer nisam stigla komentirat kad je slika bila na wallu. 
    Ugolina zlica ti je premedena 💜
    Deeka, vjeverica i llr prave zgodne mame. 
    Sunshine super da ofca djeluje, nek je konačno stigla. 👍 Vas nekako posebno pratim jer pokušavamo isti đir uhvatit😉 cmokni mi Tenu, čubica je preslatka 😘
    Curice čekamo i tebe, ne se opterećivati, ja se slikala u ponoć nakon pet dana nespavanja, bez šminke i s masnom kosom haha
    Imam bebu i trenutno I don't give a fu**! 😂
    Baš mi je super što sam vas sve upoznala 💜
    Sanjarka jel mu čelo na usne vruće? Inače bih vjerovala živinom, al ako je baš vruć na dodir onda bi mogla biti povišena temp 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.