Sanjarka haha a kazu mali na tatu lici😁 a ja mislila ti streberica neka kad pamtis tu sve i svasta a ti ko prava lijepa trendseterica😁😍
Mare a svaka zena za sebe kaze da je debela ima viska kila itd...
Imam ja tetovazu. Ruzu iznad dupeta..a htjela bi stavit krunu koja oznacava moju mamu kraljicu i karlovo ime i to sve na rucni zglob😁
Ja Mare imam dvi ,mislim da su to zadnje,ne privlače me zadnjih godina,što ćeš još tetovirat osim Arielinog imena?
Da bas ste sve lijepe i izgledate mlade nego sto jeste tako i treba , ja sam za to da mame budu sredene 👍🏻👍🏻
Bellar bas mi zao sto vas tako vozaju mozda stvarno da obavis sve to privatno i cudno mi ovde pola djece na temi mors na vjezbe, bas mi to cudno.
Sanjarka haha pa ono dobra sam 😂😂😂 ma marzim kad pitaju koji si znak a kazem skorpija onda sljedi ono ahah hmmm... Zato kazem nevjerujem u to i gotova prica, odma me svrstaju u neku kategoriju u kojoj mislim barem da nisam 😂😂😂
O pa mare ta tvoja sveki stvarno neka moderna , dal ima jos djece osim tvog muza?
Nemam tetovaze ni piersinge al nest mislim da si stavim na pupak jer bas izgleda ruzno sad nakon trudnoce hehe pa da ga malo sredim
Tj na zapesce!
Ovako nesto al da je puno manje.
I htjela bi stetovirat sisters
LLR, ja isto u prvom postu gledala reko kazes da ces sad napunit 29 a 97 godiste 😁😁 iako izgled ti je kao kod 97-godisnjakinja 😘
Bellaru, stvarno vas bezveze setaju sim i tam. Ja bi isto na tvom mjestu trazila privatnog specijalista neka ga pregleda kako spada a ne da jos negdje po tim bolnicama pokupi kakav virus 😕
Za tu ovcu sam si i ja mislila dal da je kupim ili ne, ali mislim da cu ipak morati potraziti neki stari mob pa mu pustati taj sum kao sto je kokolo rekla. Onda cu bar imati mob cijelo vrijeme kod sebe, sad je pola dana kod njega kad spava 😕 A ne zelim ni zamisliti gdje ce sve taj mob zavrsit kad on jednom skuzi da to moze primiti a i bacati 😁😁😈
Mare, ja imam tetovazu na ledima, iznad guzice. Da nije mm protiv tetovaza, sad bi ih vec nekoliko imala 😈 Ali sam nekolikoputa do sad vec razmisljala da bi jos jednu s Marcelovim imenom ili datumom rodenja ili nesto slicno tome. Cak sam razmisljala tu s leda dati preurediti i povecati na jednu stranu prema trbuhu. Ja bas volim tetovaze ali mi mm prepreka 😕
tpol ima jos jednog sina
abies moja sveki je vrhunska zena
llr na nozi nekog leptira
ejic moj mm nema nista protiv tetoviranja,mi prvo par mjeseci raspravljamo kakvu cu,koliku i gdje
Sortiraj odgovore
Najstariji