Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    25. Listopad 2016. 22:53

Brzo se u vas te svade i pomirbe izmjenuju. Ne uspijes  se na forumu požaliti da ste se svadili a ono vec se pomirite 😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    25. Listopad 2016. 23:02

sanjarka mm je rekao da ce joj za Bozic spek da joj smiksa 😂😂😂 taman ce biti spremna za lagane kasice tipa becka pomfri,janjetina sa raznja,teletina ispod saca 😂😂😂😁

TPol
    25. Listopad 2016. 23:02

Sanjarka, vjeverica mare hvala i rijeci vam se pozlatile ❤️❤️❤️
    Elie ozdravi brzo angina je bas gadna stvar
    Vjeverice nasi bebaci su tu bas negdje po mjerama 👍🏻 moja je 51 i 5200 mada mi je sva nekako elegantno tanka , nema onako debeljuskaste rukice ni nogice 
    Ja jedem sve kao sto sam vec i rekla, place tak i tak ... 

A kako ste uspjele usisavace spalit nije mi jasno 😬

ejic
    25. Listopad 2016. 23:03

Sanjarka, hvala na komplimentima ❤😘
    U vecini slucajeva jesam dobra i mila 😇😇 ali imam ja i drugu stranu, posebno kad mi se netko popne na glavu onda me obicno ljudi ne prepoznaju da ja znam biti takva 😈😈 ipak sam lavica po horoskopu 😆
    Zelim sto brzi oporavak Petricu da mama nebi zapalila jos koji usisavac 😁😁😘

Vjeverice, isto sam i ja danas razmisljala kad sam ih lovila cijelo prijepodne 😁😁 Ono, pogledam na forum prije dorucka i nakon dorucka od pola sata ima 5 novih stranica. Onda se Marcel probudi pa opet ne mogu citati i pisati da bi na kraju oko podneva imala sigurno 10-15 novih stranica za citanje 😮😮

TPol, bas mi je zao sto se jos uvijek mucite s toliko plakanja 😔 Znam kako ti je jer smo i mi imali tu fazu 😔 A koliko dugo je budna izmedu spavanja? Nije preumorna pa da zbog toga place? Stvarno se nadam da cete imati danas bolju noc od dosadasnjih 😘

Crazy, inspiracija cuda radi 💪 Jesi nasla vec novu zanimaciju da ti ne bude dosadno sad u slobodno vrijeme? 😁

Ellie, zelim ti sto brzi oporavak! 😘 I super sto ti je Ena dobrica i kad je prehladena-beba za pozeljeti 😍 Iako se ni ja sad ne mogu zalit na svog Marcela 😉

Rozalija, znas da sam cesto mislila na tebe nakon onog tvog zadnjeg pisanja na trudnicama i bas se pitala kako si i jel vam vec uspjelo ostati ponovo trudna 😘 Nemas brige oko trudnoce u tim godinama, poznam dosta zena koje su rodile oko 40-te i sve bilo ok 😘

Moj Marcel spava vec od 20h. Prespavao danas od 13:30 do 17h pa ga do 20h nisam pustila da spava i onda zaspao vec na cici 😍 Sad neznam dal da ga budim ili ostavim dalje spavati. Zao mi ga buditi i da sad znam da ce noc biti onakva kao nekidan kad se samo 1x probudio za papanje onda bi ga ostavila ali me malo muci sta ako on mene probudi pola sata nakon sto ja zaspim 😕😈

Zelim svima laku i prospavanu noc! 😴😴

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.