Deeka aaa zvuci grozno,vjerujem da nije nista. Ako nisu jucer nista nasli na hitnoj. Al ja bi isto na tvom mjestu prosla. Mi smo mirni par dana (kuc kuc kuc) sto se grceva tice i nadam se da ce tako ostat.
Ilani bas je to divno,jedna velika preksrasna familija,nadam se da cu i ja tako 😄
Ova moja srolja jos spava evo sat vremena,ja uspjela poslremit i stavit robu prat,pripremit ave za rucka. Nevjerojatno kolko musko mogu nereda napravit u 5 min.
url=https://lilypie.com]
Sunshine uzas!! Ma nikad neznas, imam dojam da smo na hitnoj samo broj. Otic cu do svoje pedice pa vidit. Mi grceve nismo imali 2tjedna i eto sad ovo :(
jutro tete..prijavljujem glavobolju zbog brljave noci..mm snosi krivnju..jucer bili kod moje mame i doslo vec skoro 20h i ja mu govorim kako je mali vec trebao bit u krevetu a on jos malo jos malo i nikako se pokrenit..nakraju mali zaspao putem u autu na 15min, jeo tek iza 9 i zaspao bice malo prije 22..naravno da je prvo budenje bilo vec u 23:30..opet nije spavao pola noci i ja dezurala skupa s njim dok je tata hrkao kraj nas..ne razumijem kako ne moze shvatit da bebe imaju svoju rutinu 😣 pokusat cu mu opet to danas pojasnit..i da prolio mi je jutros punu salicu kave po tapetu i kaucu 😂😂 ostala sam mirna, nisam vikala jer sam bila preumorna 😥
Bellaru zao mi da vas tako vozaju po dr, al sigurno je bolje da ga detaljno pregledaju..a tm je vjerovatno nervozan zbog svega toga a i muski su inace panicari za puno stvari..
Ellie ignoriraj tu svoju svekrvu, bar dok je jos daleko od vas 😐 bravo za Enu, borac mali 😍
bas me zanima kako mene zamisljate 😂😂
vecinu cura vidim na fejsu pa neman potrebu zamisljat ih..al bellaru i ugolinu sam zamisljala tu negdi na isti kalup, zene sa stavom,pomalo drske i odrjesite😂 nize, ugodno popunjene al ne debele, tamne kose..ono zene ipo kako bi mm reka 😂
crazy isto niza teta, plavkaste kose, streberski tip (nemoj me ubit) 😂😂
curica vitka, visoka sminkerica,plave duge kose 😀
ilani zena u svojim cetrdesetima al ono da vodi racuna o sebi,smede kose do ramena
mi smo krenuli s dohranom,jucer sam dala malom mrkvu iz frizidera onako sirovu u komadu da cucla i svidilo mu se jer mu je hladilo desni..😂 nemajka 😂😂
Abies hvala na pitanju mama pije antibiotike i puno cajeva,kaze da je bolje,sin moj i dalje govori da ga grlo boli a nema nista,kcer isto bolje.
Masho ma ja tako zabrijem na momente . Tako za sebe znam mislit da imam alzheimer🙈. Ajoooj mrzli a probaj mislit pozitivno i govorit sama sebi da je sve u redu. Jer ces na kraju ti skroz poludit😐 ovo za sliku da je ona pitala nikom nista al surfam po nekom fejs profilu i vidim svoje dijete😲
Sandrich ah u jako lijepim godinama si😀
Sanjarka znaci ta cura je narucila tortu od pelena od te neke zenske a treca zenska je napravila vezicu za dudu za tu tortu. I ja nasla to sa vezicama i vidim ona stavila sliku od te zenske sa tortama gdje je karlo. Otvorim to sa tortama i tamo karlo. Znaci zenska koja je poklonila tortu poslala sliku zeni koja je napravila tu tortu. 😁 ako si skuzila i ova to stavila na fejs. Kao zadovoljan kupac. Cek da nadjem pa stavim link.
A sta jako hladno dole kod vas kad se malac prehladio? Kakav si aspirator kupila?
Ugolina i ja bi al mi mama neda😠 ko joj j*****m***** glupu. Kad ona rodi cu otvorit fejs samo da ja stavim sliku njenog djeteta😁
Abies prijedlog! Uselis svekra u kucu, dotjeras ga u red. Cuvat ce djecu, prodas njegovu kucu, uredis svoju, muz ga ne mora ic gledat na malunje😁
Je je mirnije je..samo se mazimo i spavamo.
Sunshine a zivis u d.resi? Smijesno mi ljudi pricaju tamo😁 moj muz isao u kcl u karlovac pa zna oponasat ih pa se ja smijem uvijek😁
Ilan ne lovite panika da mozes svaki cas postat baka? Obicno se zene tog uzasavaju u tim mladim godinama.
Ellie bas..sta joj se javljas uopce kad vidis da baljezga gluposti. Da te "utjesim" sto ce biti starija to ce biti gore😞
Deeka bome ti treba pelinkovac😨 glavno da su oni rekli da je sve dobro. Valjda ju to tako jako primi da vrisne jako😟 moj iz sna zna jako vrisnut da se muz i ja useremo
Ugolina jedno?? Pa jedno ko ni jedno😋 mora bit bar jos jedan harambasa na mamu😉
Sortiraj odgovore
Najstariji