Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    25. Listopad 2016. 09:55

Uh bas ste natipkale uljecem malo ko padobranac , posle cu sve procitat
    Samo sam zapamtila da je ugolina plavusa ! Nebi te zamiljala kao plavusu isto nako crnka sva u crnom valjda zbog iron meidena 
    Crazy da malo je glupo bez pitanja stavit slike, aj druga je stvar kad je rodendan  mogla je uslikat kod sebe doma 
    Deka hmmm bas cudno al ak je sve ok onda je vjerojatno ok

Moje pitanje , tako je nemirni spavala po noci, lupa nogama i rukama i ide opet rukicama prema glavi moja pedijatrica je rekla da je sve u redu u petak, nosic mi se cini malo zastopan ali nista strasno. Uglavnom ona taman zaspi i  se rukom i probudi pa sam ju morala drzat na sebi da nesto odspava. Jel ko zna sta bi ti bilo
    Mozda ipak nosic

• Ukilele
    25. Listopad 2016. 09:56

Neko je pita ima li cura sto vas citaju a nece da se ukljuce. E pa ja dolazin ode citat postove od ugoline i bellaru na dnevnoj bazi. Haha i tocno to, bolimekurcina djir. To je i moja sema. Hhhh pozz svima!

MalaKoza
    25. Listopad 2016. 10:01

Jutro! 
    Sad me baš zanima kako mene neko zamišlja :D

Danas sam dobila najljepši poklon za rođendan. Ustvari 2.
    Curka je spavala od 9 navečer do pola 8 ujutro. I danas mi dala prvu pusu. Ne pravu, onako balava slatka ustašca je priljepila meni na lice dok smo ležale. Počela sam se smijati pa joj je bilo fora i onda je to stalno ponavljala. 
    Sad se okreće na bok, hvata me za ušnu resicu i hoće me opet zaslinit. Preslatko 
    Jučer je počela pružati ruke kad hoće da ju dignem. I ja krenem prema njoj, a ona od sreće krene vriskati i lupati nožicama. 
    Svaki dan nešto novo 
    Ajte sve meni na kolače i bezalkoholnu pivu!

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.