Aaaaa ajte odmarat te prstiće 😂😂😂
Mi još u skoku+ jugo i nervozica, nije spavao, plakao navečer da više nisam znala što ... Al ajd spava sad, nadam se da nam je skok ipak prošao. Jedino mi se čini da opet nešto šmrca. Jakov isto neku prehladu donio iz jaslica. I da, sveki mi pravi društvo 😣🔫 zapisujem izjave ahahaha, nije normalna... Ajmo oklada koliko ću izdržat dok ne puknem i naderem ju 😈😈😈
Je evo nemajka sam, što ću haha, dobro Mare kaže, navlačit će on to sebi u pubertetu 😂😂😂
Sanjarka bila si jednom stavila sliku na trudnicama, pa otprilike znam kako izgledaš, a jedino sam Sunshine upoznala. I kokolo, TPol i abies znam sa slika.
Kava, nije toliko do toga koja je, nego znate li skuhat kako spada. Inače preferiram tursku s malo mlijeka i bez šećera. I volim vrtit, franck, barcaffe, lavazza itd, jer inače se naviknem na okus, pa mi sve ravno, a ovako kad mijenjaš osjetiš više okus. Ugolina zavidne zalihe...
Kokolo drži se, joj te prehlade 😘
Bellaru, treba to sad istrpit, sve za naše bebice...
Uf više ništa dalje ne pamtim...
Ja vas ne zamišljam buahahhaha 😂😂😂 previše kuća trenutno imam za projektirat, pa mi to zaokuplja vizualni korteks mozga 🤓
Cmokić svima i slatko sanjajte 💕
Sanjarka nešto si pogodila nešto ne😂😂smeđe oči,kosa bojana svjetlija smeđa ,prirodno tamno smeđa,175 cm..nekad bila fit ,.sada morima daleko od prijašnjeg izgleda😱😱
Ali ajde nije sve u izgledu,😔
Stavi sliku baš me zanimaa😉😉
Navijam da stavite slike, nece niko gledat ovaj gorum pogotovo kad vide 500stranica 😂😂😂 slike ce se zatrpat samo tako
Sanjarka, pasternjak ti je sličan mrkvi, žuto - bijele je boje i malo blažeg okusa. Ja kupila kašicu od toga u DM, ne znam što mi je došlo 😏, znala sam da neće to htjet. Krušku mislim na kockice pa skuhati i ukuhati malo palente pa onda zgnječiti vilicom komadiće kruške. Nisam nikad tako pravila ali me baš zanima. Razmišljam dal da još dodam i malo mlijeka u sve. Mislim da Nikolina zbog mlijeka više voli kuhane kašice. Vidjet ću kad skuham.
A bas ste mi prave s zamisljanjem 😁😁
Sanjarka jednom stavila svoju sliku na trudnicama pa znam otprilike kako izgleda (i jos uvijek pamtim one sexi noge 😉), Mare imala prije svoju sliku na profilnoj (jelda?) isto kao i Sandrich i TPol. Sjecam se i Vjeverice na onoj statui delfina ili kita? Za vise slika se ne sjecam tko bi kako mogao izgledati 😊
Sanjarka, evo stavila sam na svoj profil sliku Marcela pa poskicni ako zelis. Nebi bas tako javno stavljala, nisam bas ljubitelj toga 😉 A ima i moja slika 😉
Od tvog opisa, uglavno jesam njezna ali znam biti i cista suprotnost kad mi netko da povoda za to 😈, a sitna, hm...ako izostavimo guzicu ko ormar ostalo mozda i prode pod sitno. Tamna, nisam ono sasvim svjetla ali ima i tamnoputijih od mene, a kosa tamno smeda do malo ispod ramena 😊
TPol, bas mi je zao sto vas cupavica trenira. Nadam se da ce taj san koji nije odradila tjekom dana, nadoknadit nocu 😘
Curice, novi mob u wc-u i onda jos pere pod vodo i sapunom-oprosti ali 😂😂😂😂😂😂 Nadam se da ces ga uspjeti spasiti 😘 Jel neki skupi?
Crazy, procitaj svekrvi onu knjigicu koju citas Jakovu za uspavljivanje, brzo ces se rijesiti njezinih izjava 😉😈
Toliko od mene za sad, idem se pridruzim svojim deckima 😍 Laku noc! 😴😴
Nekih se kosa sjećam još kao trudnica. Neke znam s fejsa. Za Ilani sam imala 2 vizije. Jednu opisanu druga je bila da je anoreksične građe, jer imam prijateljicu s klincima od faksa do škole mršavicu.
Znači dođe moj svekar i smrdi po 🐖🐷. Dam mu juhu. Pojede. Stavim mu rižu i teleće šnicle u tanjur. On neće. On je jeo. E razbila bi mu tanjur na glavi.
Naravno pita za sina. Popizdila sam. Di je. U pm. Tjera svoju pamet.
Velim mu da ću ga sutra odvest svekru i da je slobodan do noći. Kad ujutro. Kad podojim. A kad je to. Kad se probudi. Kad. Oko 6. Kad točno. A jbt ima alarm narihtan u sebi. Na godišnjem si nikud ne kasniš, pola sata amo tamo. Joj budale.
I da, ide još jedan zub gore lijevo. Opet nije jedinica. Kad mi dozvoli probat ću izmislit koji je. Čudnog li djeteta, to je naopaka na oca.
Neće spavat na mene. Oboje 😒
Laku noć razrede
dok proćitam sve eto došlo sutra...a jeste brbljave
fora je ovo kako zamišljaš nekoga tu...i ja volim znat kako izgleda netko s kim pričam, pa stvorim svoju sliku ako ne znam. zato volim sto nas dosta ima na fejsu :)
Sanjarka dobro si rekla, Lana je stvarno mudrica :) nema zezanja s njom :)
Curica mobitel u školjci pa još sapun, ajoj...nadam se da će riža pomoć. ima još neka fora s onim silica gelom (ono što bude u malim vrećcama kad kupiš patike i sl) ako ga imaš slučajno doma...
Abies sve da ću te pitat, na nekoliko postova spominješ tvora, sad vidim da govoriš o svekru, ahhahhahaha...daj i ti njemu bakšiš
Crazy večeras sam prije spavanja otkrila da su malom izašle sve četiri šestice odjednom. jadničak moj... popodne je imao veliku temperaturu, ali sad je ok. dala sam mu malo sirupa. opet ću večeras bit budna, bar da pratim da mu opet ne skoči... kako tvoji? koliko ostaje sveki kod tebe? i da, imamo IDENTIČAN ukus za kavu! plašiš me :) jedino bih još dodala Gloriu u taj niz.. najbitnije je da se mijenjaju :)
Bellaru ne znam točno o čemu je riječ, zasto ste na pregledima, ali kako cure kažu, bolje provjerit sve. Bit će to sve ok!
ne znam više što i kome sam htjela pisat...spavam. laku noć cure
Evo kad vec zujimo po noci da se javim😣nos nas zeza.Al bar se smijem vama i zamisljanjima.
Samjarka,ja mrsavica😂daleko od tog.Vise Marine visine i kilaze.Kosa smeda s pramenovima,trenutno izrast u pundi😂i plave oci.Jedino si pogodila da se volim usminkat.
Ejic,sreca pa nije novi mob.Al je mob jos super/bio i htjela ga dat mami.Kad prebacim sve.Al sad cemo vidjet sta ces bit od tog😂
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ 🍫🍰🎂🍪🍩 🍵🍯🍵(izgleda da sam zadužena za kavu hihi)
Da vam vadim mast. Prvo buđenje 0-6. Ponovilo se
Curice, gledaj pozitivno, kćer ti je čistunka.
Kokolo sjetila si me zubi i mog klinca. Cjepivo s 18mj (jel da?) On jedinice ima i to je to. Krenule dvojke. Koliko vidim. Primi cjepivo i ok. Drugi dan tj noć on temperaturu. Čepić, ujutro ok. I za tjedan dana opet temp. Tu sam se prepala cjepiva. A taj mj se noću budio svakih pola sata, probudi me, i zaspi. Ko zombi sam na poslu bila. Ugl u tih mj dana izrasli mu svi zubi!!
Sortiraj odgovore
Najstariji