Dobro jutro zenske
Moj se malac jucer jadan tako izmorio da je cijelu vecer spavao pa onda i noc i sad je rekao dosta😁
Sad sam postala paranoicna da sve sta on radi da to mozda nije normalno za bebu 😏 i onda sam zivcana. A bonus na sve.. dobili smo od jedne cure tortu od pelena i u tom je bila vezica za dudu fora crno crveno bijelo i drveno kao mickey mouse i pise karlo. I htjela sam to narucit seki za necaka i pitam ja tu curu gdje je uzela tu tortu i ona meni kaze ime i prezime zenske kao na fejsu. Ja trazim po imenu i prezimemu i ne mogu naci jer ih ima puno. Pitam ja nju jel ima u svojim prijateljima na fejsu da nadjem preko sestrinog fejsa i kaze ona ima a njoj zblokirano da mozes vidjet prijatelje. I dobro....i jucer ja na instagramu i meni izbaci reklamni profil za takve vezice za dude. I skuzim ja da su to izgledom iste i vidim imaju fejs stranicu i otvorim jer kao na fejsu uvijek imam vise slika i vrtim ja slike i vrtim i skuzim slika torte te od pelena sta sam ja uslikala na svom stolu u boravku i slika karla sa tom vezicom i dudom😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤momentalni slom zivaca sam dobila. Sestrama nedam da mi stavljaju sliki na fejs od njega bez da me pitaju a niti ja stavljam sliku od necaka na instagram bez da prije pitam sestru.
Nije mi to jasno majkemi😠😠
A sad vas idem citat....
Dobro jutro ranolanioci!
Abies,mislila sam ja jutros kavu kuhati,ali vidim da je vec posluzena.Super!
Sunshine imas onaj karlovacki naglasak? 😁il ko ovi iz duge rese?😁
Mare ja si isto zamislila da si niska! Onako mala krhka al zestoka😁
Sanjarka po nacinu pisanja i i to mislila sam da si starija isto sam mislila da si plava..sitna plava😁
😂😂😂fulala si me😂😂😂
Ilan ti si rekla da imas 5 djece? Il 4? Bas me zanima kako izgledas. A zamisljam te mladom..do 40 g usminkana, stroga😁
Abies tebi svekar bas ide na zivce😏😏😏😏 a i muz al kome muz ne ide na zivce😂
Bellaru,imam petoro.I 41 godinu.Volim se srediti kao i svaka zena valjda,ali sada se to svodi na to da se trudim se ne zapustiti.Stroga mozda jesam,ali posto mm jos strozi,onda pustim njega da bude baba roga ,haha
Tebe zamisljam kao visoku,sredenu,zgodnu mladu zenu sa stavom i karakterom.Duga tamna ravna kosa,mozda siske
jutro
bellaru nisam niska
Abies tebe bome svekar dobro zivcira,stavi natpis na vratima svinjama ulaz zabranjen
Mene moja baby probudila,pocicala je i sad ona spava a ja budna noc je bila super zaspala je u 21 pa budenje u 2h i sad u 7h,velika djeca su zaspala u 20h,bome mm ih dobro smirio
Eto pogodila sam te😁😁 a fulala si me. Visoka sam 160😁 sredim se tu i tamo😁 kosa smedja do ispod ramena a razmisljam da siske odrezem😁 a stav i karakter a valjda imam😂
Koliko ti najstarijen dijete ima.godina?
Sortiraj odgovore
Najstariji